ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Βροντερό «παρών» του κόσμου στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμαρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου (βίντεο)

  • 357
    Shares

Χθες το βράδυ Σαββάτου στις 9 Φεβρουαρίου  μετά τις 7:00 το βράδυ, η παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ»του δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου έκοψε την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο Δεμίρης στη Μαραθιά Ήλιδας. Παραβρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι της παράταξης και του δήμου Ήλιδας σε μία συγκέντρωση πού έδωσε βροντερό παρών ο κόσμος.

Στη γιορτή της παράταξής ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους αυτούς που τον τίμησαν με την παρουσία τους .

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος χώρος του κέντρου, που ειναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Νομό Ηλείας δεν χώρεσε τους καλεσμένος αφού «στοιβάχτηκαν» πάνω από χίλια άτομα μέσα και ήταν πολλοί αυτοί (περίπου 500) που δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα, αλλά και πολλοί που από έξω βλέποντας την ουρά τον παρκαρισμένων, που έφτασαν μέχρι το κέντρο της Ροβιάτας, έκαναν αναστροφή και έφευγαν .

Ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση που σίγουρα δεν την περίμενε κανένας, λόγο ότι εχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήθελαν να παρευρεθουν για ευνόητους λόγους .


  • 357
    Shares