ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

«Βυθίζεται» όλο και πιο πολύ ο δρόμος στην Αγία Μαρίνα…


Πάνε δύο και πλέον χρόνια από τότε που ο δρόμος που οδηγεί από τα Δουνέϊκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες και πολυσύχναστες παραλίες του νομού, άρχισε να… βυθίζεται και να καταστρέφεται. Τότε προσωρινά, εν τω μέσω και της θερινής περιόδου, τοποθετήθηκαν προστατευτικά κολωνάκια στα σημεία της καθίζησης.

Σήμερα, δύο και πλέον χρόνια μετά και πάλι στο μέσο της θερινής περιόδου, ο δρόμος όχι μόνο δεν έχει επισκευαστεί, αλλά η προσωρινή λύση φαίνεται ότι έγινε μόνιμη, αφού καινούργια κολωνάκια «ξεφυτρώνουν» μέρα με τη μέρα, καθώς ο δρόμος συνεχίζει να βουλιάζει…

Σε πολλά σημεία του δρόμου δεν χωράνε πλέον να περάσουν 2 αυτοκίνητα ταυτόχρονα, ενώ τα νεροφαγώματα,  προχωρούν μέρα με τη μέρα σε βάθος, κάτω από το υπάρχουν οδόστρωμα, το οποίο κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων… θα καταρρεύσει.

Και μιλάμε για έναν δρόμο που οδηγεί στη μια από τις δύο παραλίες του δήμου μας που διαθέτουν seatrac για τα ΑμεΑ (το ότι είμαστε στα μέσα Ιουλίου και δεν έχουν μπει ακόμα αυτό είναι άλλη κουβέντα). Οι διαμαρτυρίες πάντως και για την κατάσταση του δρόμου και για τα seatrac που δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα, έρχονται «βροχή» στο «Ilia.news».

Τι περιμένει άραγε ο δήμος για να επισκευάσει – ανακατασκευάσει τον δρόμο;

Θα πρέπει πρώτα να βρεθεί μπροστά σε κάποιο δυστύχημα ή κάποια τραγωδία για να ευαισθητοποιηθεί;