Βόλεϊ: Ανέβαλλαν “στο… πόδι” το μπαράζ παραμονής της Α2 (!)

spot_img

Προτεινόμενα

Την ίδια ώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα και τους διαιτητές της αναμέτρησης μπαράζ, ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Αιγιαλέοντα, γίνεται γνωστό στο… πόδι ότι το ματς αναβάλλεται, διότι την ίδια ώρα διεξάγεται πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δεν μπορεί να καλύψει το ματς(!!)

Μια αναβολή-μνημείο, η οποία επιβεβαιώνει την απαξίωση του βόλεϊ, το οποίο τα τελευταία χρόνια ακολουθεί φθίνουσα πορεία, με τρανό παράδειγμα την μετατροπή της Α2 κατηγορίας ανδρών σε ένα περιφερειακό τουρνουά υποομίλων.

Αναβολή για την άλλη Κυριακή πιθανότατα,  με τις ομάδες να ενημερώνονται μόλις 48 ώρες πριν το ματς, ότι τελικά αυτό δεν θα γίνει.

Ο Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή: “Να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας νοκ άουτ της ομάδας μας κόντρα στον ΑΟ Αιγιαλέων, που είχε ορισθεί για την προσεχή Κυριακή 14/04, δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.
Το παιχνίδι θα οριστεί πιθανότατα για το επόμενο Σαββατοκύριακο 20-21/04, οπότε και θα σας ενημερώσουμε για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής“.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα