ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Ελπίζουν στον Σπαρτιατικό να γίνει -final 4-

  • 38
    Shares

Τα όποια περιθώρια να μπορέσει τελικά να γίνει final 4 στον όμιλο της Β΄ Εθνικής Πελοποννήσου, περιμένουν στον Σπαρτιατικό να εξαντληθούν, δια στόματος του εφόρου βόλεϊ της ομάδας Βαγγέλη Τρουγκάκου, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΠ. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκωνας παράγοντας, μιλώντας στο ilia.news, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει τελικά να διεξαχθεί τελική φάση, ανάμεσα σε Άρατο, Κόροιβο, Θησέα και Σπαρτιατικό.

«Η κατάσταση αυτή έχει επηρεάσει τις ομάδες. Θέλαμε να παίξουμε final 4. Με όλο αυτό το σκηνικό και βάση την απόφαση της ΕΟΠΕ ανατρέπεται. Για μας θα ήταν ευχής έργο να μπορούσαμε να δώσουμε το τουρνουά ανόδου. Αυτό θα ήταν το πρέπον. Να κερδηθεί η άνοδος στο γήπεδο. Θα δούμε αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό το τουρνουά. Διαφορετικά δεν έχουμε παρά να δεχθούμε την άποψη της ΕΟΠΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει πιθανότητα να είμαστε στην κλήρωση.

Η άνοδος στην Α2 αποτελούσε στόχο της ομάδας. Πέρα από την καλή παρουσία, όπως και πέρσι, οπότε και δεν ανεβήκαμε στο παρά πέντε, θέλαμε να πετύχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας την άνοδο».


  • 38
    Shares