ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Η μεγάλη προσπάθεια του Κοροίβου στο μπαράζ παραμονής της Αχαγιάς (live)

  • 24
    Shares

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη ανάμεσα σε Κόροιβο και Αιγιαλέοντα, το μπαράζ παραμονής στην Α2 Εθνική. Το ματς διεξάγεται στο κλειστό της Δύμης και έχει ώρα έναρξης τις 6μ.μ..

Κόροιβος-Αιγιαλέων 2-3 σετ

(Η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς)

1ο σετ: Κόροιβος-Αιγιαλέων 23-25

Στα μισά του σετ κάποια λάθη του Κοροίβου έδωσαν προβάδισμα στον Αιγιαλέοντα.  Ο Κόροιβος πίεσε στο σερβίς, πλησίασε αλλά έχασε το σετ στις λεπτομέρειες.

2ο σετ: Κόροιβος-Αιγιαλέων 19-25

Ο πιο έμπειρος Αιγιαλέων ήταν σχεδόν αλάνθαστος, απέναντι στον Κόροιβο ο οποίος δεν είχε απαντήσεις.

3ο σετ: Κόροιβος-Αιγιαλέων 25-18

Ο Κόροιβος έβγαλε ενέργεια και πείσμα απέναντι στον Αιγιαλέοντα ο οποίος είχε λάθη και αρρυθμίες.

4ο σετ: Κόροιβος-Αιγιαλέων 28-26

Ο Κόροιβος γύρισε από την κόλαση. Αν και προηγήθηκε 15-3, έφτασε να χάνει με 25-26. Ένα σφύριγμα στο 22-19, το οποίο πήραν οι διαιτητές πίσω, πήγε να στοιχίσει στον Κόροιβο.

5ο σετ: Κόροιβος-Αιγιαλέων 12-15

Ο Κόροιβος μπήκε καλά στο 5ο σετ, προηγήθηκε με 20-8, όμως ο Αιγιαλέων με έναν άσο και τρεις απανωτούς πόντους έφτασε στο 10-13, κάνοντας το αποφασιστικό βήμα.

Κόροιβος: Στ. Παναγιωτάρας, Παναγιωτόπουλος, Μπίσκος, Μπίκος, Φ. Παναγιωτάρας, Γκρουμούσας, Αναστασόπουλος, Π. Παναγιωτόπουλος, Χ. Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος, Σταυρακάκης.

Αιγιαλέων: Σταθόπουλος, Κοσμάς, Χασάπης, Λιβαθηνός, Μητρογιάννης, Δασκαλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βασιλάκος, Θανασούλας, Βλαχοστάθης, Αναστασόπουλος, Γεωργακόπουλος.


  • 24
    Shares