ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Με Σωτηρόπουλο στο Ξυλόκαστρο ο Κόροιβος


Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και τέθηκε στη διάθεση του Ανδρέα Γκρουμούσα, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στο Ξυλόκαστρο, για την αγωνιστική στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου της Β΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 5μ.μ. και ο Κόροιβος θέλει ακόμα μια νίκη, ώστε να βάλει γερά θεμέλια για την πρώτη θέση, αλλά παράλληλα να ετοιμάζεται για και τα Πλέι Οφ. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν καθρέφτη ετοιμότητας για τον Ανδρέα Γκρουμούσα, ο οποίος διαρκώς ζητάει εγρήγορση από τους παίκτες του ενόψει των καθοριστικών αγώνων για την άνοδο στην Α2. Ο προπονητής των Κυανόλευκων ζητάει προσοχή και σοβαρότητα, όπως σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται και στην κορυφή του Ομίλου και να παίξει στην επόμενη φάση με την πιο αδύναμη του Β΄ Ομίλου, στα σταυρώματα που θα γίνουν (ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο).

Δυο απουσίες

Από πλευράς απουσιών, ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου δεν έχει επιστρέψει ακόμα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, όπως ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο έχει ο Ξενοφώντας Γκρουμούσας, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί το Σάββατο.

Στον αντίποδα, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, μετά το ελαφρύ τροχαίο ατύχημα που είχε πριν δύο εβδομάδες, ενώ από σήμερα θα ενσωματωθεί ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα ο Γιώργος Μπίκος, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό της Αμαλιάδας.