Βόλεϊ: Μπορεί και σε έναν όμιλο η “Νότια” Α2

spot_img

Προτεινόμενα

Ένα σενάριο πολύ πιθανό, το οποίο φέρνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο προσκήνιο, είναι τη νέα σεζόν η Α2 του Βόλεϊ να διεξαχθεί με έναν όμιλο στο Νότο. Και αυτό, καθώς αν οι αποχωρήσεις είναι τόσες ώστε ο αριθμός των ομάδων να μειωθεί και να φτάσουμε τις 14, μπορεί η ΕΟΠΕ να αλλάξει τη δομή της κατηγορίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορεί να έχει γίνει κλήρωση στο Νότο και να προέκυψαν δύο Υποόμιλοι, αλλά ακόμη τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών για την περίοδο 2018-2019.

Μετά την αποχώρηση, νωρίς-νωρίς, της Παλλήνης και της Αργυρούπολης στην ΕΟΠΕ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και οι δύο Υποόμιλοι να ενωθούν σ’ έναν Ομιλο!

Πάντως όπως έχουν τώρα τα δεδομένα εάν δεν υπάρξει άλλη αποχώρηση είναι πιθανό να διεξαχθεί το πρωτάθλημα στο Νότο με δύο Υποομίλους των 8 ομάδων. Ομως εάν υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις και οι ομάδες για διάφορους λόγους μειωθούν από 16 σε 14 ή και λιγότερες τότε το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί ένας Ομιλος. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η Ιουνίου. Μέχρι τότε μπορούν οι ομάδες να δηλώσουν αποχώρηση με πρόστιμο, το οποίο δεν θα είναι εξοντωτικό. Για αυτό και στην ΕΟΠΕ έχουν αποφασίσει να περιμένουν έως τότε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα