ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Ο έφορος του Άρατου Κιάτου Παναγιώτης Λούτας στο ilia.news για την άνοδο με κλήρωση

  • 12
    Shares

Αρνητική είναι η θέση της ΕΟΠΕ στο ενδεχόμενο να ανέβουν και οι δυο ομάδες που προπορεύονται (μια σε κάθε όμιλο), αναφορικά με το δικαίωμα συμμετοχής τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική. Η επιθυμία και των άλλων ομάδων οι οποίες ακολουθούν, να διεκδικήσουν την άνοδο, υποχρεώνει όπως όλα δείχνουν την ΕΟΠΕ να πάρει μια θέση η οποία δεν θα αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Σε κάθε πρωτάθλημα, θα ανεβαίνει εκείνος που προπορεύεται. Και για την περίπτωση της ΕΣΠΕΠ, όπου έχουμε δυο ομίλους, οι ομάδες που προπορεύονται σε κάθε όμιλο, θα μπουν στην κληρωτίδα και από εκεί θα προκύψει ποια από τις δυο θα πάρει την άνοδο. Αυτή είναι η θέση του Προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, αυτό όλα δείχνουν ότι θα γίνει.

Και εν προκειμένω, ο Κόροιβος και ο Άρατος Κιάτου, θα μπουν σε κλήρωση, για να πάρει μια ομάδα τελικά την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ο έφορος βόλεϊ του Αράτου Κιάτου, ο Παναγιώτης Λούτας, μίλησε στο ilia.news και περιέγραψε τις θέσεις της ομάδας του για το θέμα:

«Πριν από μερικές μέρες, είχαμε τηλεδιάσκεψη στην ΕΣΠΕΠ, στην οποία μετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες. Εμείς εκφράσαμε τη θέση να διεξαχθεί φάιναλ φορ, ανάμεσα στους δυο προπορευόμενου από κάθε όμιλο. Ακούστηκαν και άλλες απόψεις. Η συνάδελφος από τον Κόροιβο, η κ. Μακαρώνη, πρότεινε να ανέβουν και οι δυο, εφόσον έχουμε δυο ομίλους. Βεβαίως αυτά έγιναν πριν. Η απόφαση που πάρθηκε τις επόμενες μέρες από την ΕΟΠΕ, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα με οποιονδήποτε τρόπο. Μαθαίνουμε τώρα ότι θα γίνει κλήρωση. Δεν θα ήταν άσχημο να ανέβουν και οι δυο ομάδες, δηλαδή εμείς και ο Κόροιβος, ωστόσο η ΕΟΠΕ αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό. Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΟΠΕ. Αυτή θα αποφασίσει. Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς. Ο Άρατος Κιάτου δεν έχει ανέβει ποτέ στην Α2 Εθνική και θα ήταν σαφώς για μας μια μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε την άνοδο και ελπίζουμε να την πάρουμε».


  • 12
    Shares