ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Ο Ανδρέας Γκρουμούσας συνεχίζει περιφερειακός προπονητής


Ο Ανδρέας Γκρουμούσας θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν (2017-2018) Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο 48χρονος προπονητής του Κοροίβου θα αναλάβει τα κλιμάκια της Ηλείας σε αγόρια και κορίτσια και το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Κόροιβο.

Ο Ανδρέας Γκρουμούσας έχει κλείσει 10 χρόνια στην τεχνική καθοδήγηση τόσο της ανδρικής ομάδας του Κοροίβου όσο και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο της ανδρικής ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Α2 Εθνική, αλλά και με πολλές επιτυχίες των τμημάτων υποδομής.

Η τιμητική αυτή θέση στον Γκρουμούσα, περιποιεί τιμή και για τον Κόροιβο. Ένας σύλλογος που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του βόλεϊ στην Πελοπόννησο, με μεγάλες πορείες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Μην ξεχνάμε επίσης την εκλογή της Ειρήνης Μακαρώνη στο νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. (ειδικός γραμματέας) και την πολύτιμη αρωγή του συλλόγου στη φιλοξενία της Εθνικής Ελπίδων στην Αμαλιάδα, τον περασμένο Ιούλιο.

Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας στους ανθρώπους του Κοροίβου.

Οι περιφερειακοί προπονητές της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Γεράνιος Σταύρος– Αγόρια (Πάτρα)

Λεγάτου Ελένη, Μακρυκώστας Γεώργιος – Κορίτσια (Πάτρα)

Γκρουμούσας Ανδρέας – Αγόρια/Κορίτσια (Ηλεία)

Ρηγάκος Ιωάννης – Αγόρια / Κορίτσια (Λακωνία)

Μπεντεφούντη Σωτηρία – Αγόρια / Κορίτσια (Αρκαδία)

Κουτσολία Παναγιώτα – Αγόρια / Κορίτσια (Καλαμάτα)

Ψυχογιού Ευσταθία – Κορίτσια (Άργος / Ναύπλιο)

Μπεκιάρη Μαρίζα, Μισύρης Αναστάσιος – Κορίτσια (Κορινθία) & Αγόρια (Άργος/Ναύπλιο)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Κουτσολία Παναγιώτα (Κορίτσια), Αγγελόπουλος Αριστείδης (Αγόρια).