ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Προετοιμάζεται για τα πλέι οφ της Α2 ο Κόροιβος


Ο Κόροιβος περιμένει να οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα τεθούν αντίπαλοί της στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου. Ήδη είναι γνωστός ο πρωταθλητής Δυτικής Αττικής που είναι η Αρμενική (ομάδα της Νίκαιας) και ο πρωταθλητής Κρήτης που είναι η Γ.Ε. Ηρακλείου.

Απομένει να αναδειχτεί ο πρωταθλητής Αθήνας-Ανατολικής Αττικής καθώς και ο πρωταθλητής στον Ι΄ Όμιλο, δηλαδή Δωδεκανήσων-Κυκλάδων. Από τις πέντε πρωταθλήτριες των Ενώσεών τους, την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα πάρουν οι τρεις πρώτες μέσω του Ειδικού Τουρνουά Ανόδου, που, με βάση την προκήρυξη, θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.

Η ομάδα συνεχίζει να προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του Τουρνουά Aνόδου και  ο προπονητής Ανδρέας Γκρουμούσας έχει κλείσει φιλικό με την Ε.Α.Π. (ομάδα της Α2) στην Πάτρα, την επόμενη εβδομάδα.

Μοναδικό πρόβλημα ο Ξενοφώντας Γκρουμούσας, που έχει έναν μικροτραυματισμό και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις. Παρών στο προπονητικό πρόγραμμα, εδώ και 20 μέρες περίπου, είναι και ο Κώστας Σπυρόπουλος, που αγωνίζεται ως πασαδόρος.