ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Πρώτη μεταγραφή ο Αναστασόπουλος στον Κόροιβο


Ο Σάκης Αναστασόπουλος είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία του Κοροίβου αλλά έκανε καριέρα σε άλλες ομάδες, είναι 30 χρόνων και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Πριν λίγο, δόθηκε η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Σάκης Αναστασόπουλος είναι η πρώτη μεταγραφή της ανδρικής μας ομάδας. Πρόκειται για Αμαλιαδίτη βολεϊμπολίστα που έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Ο Σάκης Αναστασόπουλος,  είναι 30 ετών, κεντρικός, με ύψος 1.92μ. και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμογένη Ξάνθης (ομάδα της Β΄ Εθνικής). Επιστρέφει φέτος στα πάτρια εδάφη και θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.  Ο Αναστασόπουλος , θα αποτελέσει μαζί με τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο και το νεαρό Βασίλη Παπαδόπουλο την τριάδα των κεντρικών τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Στα υπόλοιπα θέματα, πολύ καλά εξελίσσονται οι επαφές με χορηγούς. Υπάρχει ανταπόκριση από τους επαγγελματίες της Αμαλιάδας να βοηθήσουν τον Κόροιβο στην απαιτητική Α2  και η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα το πλάνο της.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας που τιμώνται στα 50 ευρώ για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται από το κατάστημα Γεωργακόπουλος-Κόσμημα (ώρες καταστημάτων) και από το Δημιουργικό Εργαστήρι «Γέλα-Χαμογέλα» (πρωινές ώρες 9π.μ.-2μ.μ.).