Βόλεϊ: Στο τουρνουά της Ολυμπιάδας ο Κόροιβος

spot_img

Προτεινόμενα

Στο τουρνουά της Ολυμπιάδας θα λάβει μέρος ο Κόροιβος, ο οποίος μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, το οποίο περιλαμβάνει φιλικά για την αφομοίωση του παιχνιδιού που ζητάει ο Ανδρέας Γκρουμούσας. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ανεβάζοντας στροφές και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, θα κάνει πρεμιέρα και στα φιλικά.

Θα είναι στο τουρνουά της Ολυμπιάδας Πατρών, το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου. Την πρώτη μέρα, ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα και στις 10 Οκτωβρίου, θα τεθεί αντίπαλος του Άρη Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, για την προετοιμασία και την προοπτική της συμμετοχής της ομάδας στην Α2, μίλησε ο νεαποκτηθείς διαγώνιος Βασίλης Κανάς, ο οποίος ανέφερε:

«Πρώτα από όλα, εύχομαι υγεία και να αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες χρονιές του κορωνοιου. Σαν νέος στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τα παιδιά για την υποδοχή τους και την γενικότερη νοοτροπία και συμπεριφορά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι αυτοί που τόσα χρόνια στηρίζουν και παλεύουν για την ομάδα. Βέβαια, αυτό δεν αρκεί αν δεν υπήρχαν από πίσω και άνθρωποι της διοίκησης που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να περνάνε εμείς οι αθλητές καλά και να προσπαθούν να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Θεωρώ οτι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και γίνεται σωστή δουλειά από τον προπονητή Αντρέα Γκρουμούσα και τον γυμναστή μας Νίκο Καστανά!

Και για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω σωστή δεν κρίνω την ποιότητα της προπόνησης, αλλά την όρεξη, την διάθεση και την προσπάθεια.

Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο όσο περνάει ο καιρός μέσα από τα φιλικά και την προπόνηση θα μεταμορφώνεται σε ομάδα.

Αν το καταφέρουμε αυτό νομίζω δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να πετύχουμε τους στόχους μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα