ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Τριπλή ανανέωση ανακοίνωσε ο Κόροιβος


Δημήτρης Μιχόπουλος, Δημήτρης Κόζης και Γιάννης Λιβαθηνός, τρεις παίκτες του Κοροίβου από την περσινή ομάδα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κόροιβος, δημιουργεί ένα ισχυρό ρόστερ με μεγάλες φιλοδοξίες τη νέα σεζόν, καθώς υπενθυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί και ο Λυκούρεσης.

Ο Κόροιβος, ανακοίνωσε και επίσημα τις τελευταίες μέρες τις τρεις αυτές σημαντικές ανανεώσεις στο δυναμικό του.

Ο λίμπερο της ομάδας Παναγιώτης Μιχόπουλος, μιλώντας για την ανανέωσή του αυτή, ανέφερε:

«Έπαιξα στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών. Τότε η ομάδα (2011) έπαιρνε μέρος στην ενιαία Α2 Εθνική κατηγορία και έχασε την άνοδο στην Α1 στα μπαράζ με την Αλεξανδρούπολη από καθαρή ατυχία Αποτελούνταν από αθλητές υψηλού επιπέδου εκ των οποίων αρκετοί από αυτούς ήταν γηγενής. Από τότε η ομάδα λόγω πολλών προβλημάτων και λόγω της οικονομικής κρίσης που ήρθε ήταν δύσκολο να ορθοποδήσει και να συνεχίσει την προσπάθεια για το όνειρο της Α1. Και Φέτος βλέπω ότι η διοίκηση και ο προπονητής προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο αφου την δεδομένη χρονική στιγμή πολλοί αμαλιαδαίοι αθλητές έχουν επαναπατριστεί… Δεν θα μπορούσα λοιπόν εγώ να πάω κόντρα σε όλη αυτή την προσπάθεια διότι από τότε που αγωνίστηκα πρώτη φορά με την ομάδα που με ανέδειξε περίμενα αυτή τη στιγμή να δω την ομάδα να πρωταγωνιστεί πάλι… Γι’ αυτό τον λόγο δηλώνω παρών «αφιλοκερδώς», συμβάλλοντας με ψυχή και σώμα στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα ελπίζοντας ότι οι αθλητές και φίλαθλοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή».

 

Παράλληλα, η διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας, ανακοίνωσε, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κόζη.

«Η εμπειρία του Δημήτρη είναι γνωστή και η παρουσία του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία ελπίζουμε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Ο Δημήτρης Κόζης είναι αθλητής με πολύ μεγάλη παρουσία στην Volleyleague, έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ΕΑΠ, την ΑΕΚ, την Παναχαϊκή και αρκετές ακόμα Πατρινές ομάδες. Δημήτρη, η μεγάλη οικογένεια του Κόροιβου σε καλωσορίζει για μια ακόμα χρονιά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Η πρώτη χρονικά ανανέωση που ανακοινώθηκε, είχε να κάνει με τον Γιάννη Λιβαθηνό:

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση του πασαδόρου Γιάννη Λιβαθηνού! Η διοίκηση συμφώνησε με τον πρώην διεθνή πασαδόρο να είναι και φέτος μαζί μας με την ευχή όλων μας η φετινή χρονια να ολοκληρωθεί και να επιστρέψουμε όλοι μαζί υγιείς στα γήπεδα!! Η παρουσία του Γιάννη θα ενισχύσει το δυναμικό του Κοροίβου αφού χαρακτηρίζεται για την εμπειρια και τις ικανότητές του όπως και για το ήθος του, καθώς αποτελεί πρότυπο αθλητή και ανθρώπου για τη νεολαία! Οπως είναι γνωστό ο Γιάννης έχει αγωνιστεί για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και έχει 17 συμμετοχές στην εθνική ομάδα! Γιάννη η οικογένεια του Κοροίβου σε καλωσορίζει για άλλη μια χρονια και εύχεται καλή αρχή με δύναμη και υγεία».