ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βόμβα»: Πάμε για Γ΄ Εθνική σε 16 ομίλους-Το παρασκήνιo της σημερινής Εκτελεστικής της ΕΠΟ-Επιστολές σε Αυγενάκη, Βορίδη

  • 16
    Shares

Η ενημέρωση της FIFA σχετικά με τις νομοθετικές παρεμβάσεις του Αυγενάκη μπορεί να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη σήμερα της Ε.Ε., ωστόσο την τιμητική της είχε και η Γ΄ Εθνική, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο, με το ρεπορτάζ που βγαίνει να είναι πολύ και με τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, στο τραπέζι έπεσε η πρόταση για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα σε ένα γύρο και προκειμένου κάποιες ομάδες οι οποίες να μην αισθάνονται αδικημένες, να γίνει αυτός ο ένας γύρος σε ουδέτερα γήπεδα. Στην πρόταση αυτή, αντιτάχθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αρκετά γήπεδα για να μπορέσει να υποστηριχθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Κατά συνέπεια, έγινε μια δεύτερη πρόταση, η οποία πάντα με βάση τις πληροφορίες του ilia.news, είναι αυτή τη στιγμή και η επικρατέστερη. Και έχει να κάνει με την ακύρωση των έως τώρα παιχνιδιών και καταρτισμό εκ νέου των ομίλων, με τον κάθε όμιλο να περιλαμβάνει οκτώ ομάδες. Ανάλογα και με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουμε δεκάεξι ομίλους, οι οποίοι θα αναδείξουν δεκαέξι Πρωταθλητές. Οι οποίοι στη συνέχεια, θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, από τους οποίους θα αναδειχθεί και ένας Πρωταθλητής, ο οποίος θα πάρει την άνοδο για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Συνολικά δηλαδή στο τέλος, θα ανέβουν τέσσερις ομάδες, όπως ακριβώς προέβλεπε η προκήρυξη. Μάλιστα, ακούστηκε και η άποψη να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στις 21 Μαρτίου, ωστόσο κάποιοι το θεώρησαν πολύ πρόωρο. Η πρόταση τελικά που τέθηκε ήταν να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στις 28 Μαρτίου, πράγμα και το οποίο θα γίνει, όντας το επικρατέστερο σενάριο, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων Παναγιώτη Δημητρίου, να λέει σήμερα το απόγευμα στο ilia.news ότι η ημερομηνία αυτή είναι «κλειδωμένη».

 

Επιστολές σε Αυγενάκη και Βορίδη

Η ΕΠΟ, από την πρώτη στιγμή, έχει επικοινωνήσει με στελέχη της Κυβέρνησης και έχει με επιστολές της περιγράψει αυτά τα οποία ζητάει, έχοντας λάβει θετική ανταπόκριση. Μάλιστα σήμερα το πρωί, μετά την απόφαση της επιτροπής επιστημόνων να εγκριθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και να επιτραπεί η έναρξη των προπονήσεων, η ΕΠΟ έστειλε εκ νέου επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να στηριχθούν στα εβδομαδιαία τεστ στα οποία θα υποβάλλονται.


  • 16
    Shares