ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Αναβλήθηκε η συζήτηση για τη Γ΄ Εθνική από τους λοιμωξιολόγους

  • 16
    Shares

Την ερχόμενη βδομάδα θα συζητηθεί το θέμα του ποδοσφαίρου από την επιτροπή λοιμοξιολόγων. Με άλλα θέματα να επείγουν, το θέμα της Football League και της Γ΄ Εθνικής, θα συζητηθεί την άλλη βδομάδα και πιθανότατα σε έκτακτη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί.

Ως γνωστόν, η Football League και η ΕΠΟ, έχουν καταρτίσει υγειονομικά πρωτόκολλα για επανέναρξη της Football League και της Γ΄ Εθνικής και αναμένουν την έγκρισή τους. Με δελτίο Τύπου, η Γενική Γραματεία Αθλητισμού, ανέφερε σήμερα ότι μεταξύ άλλων, ανάμεσα στις προτεραιότητες του Λευτέρη Αυγενάκη, βρίσκεται η επάνοδος στις προπονήσεις για τη Football League. Την ίδια ώρα που η πίεση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα, τον ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του να ζητάει το άνοιγμα του αθλητισμού μέσα από αυστηρά μέτρα, φαίνεται ότι η επόμενη βδομάδα θα είναι κρίσιμη για την πορεία των πραγμάτων.

Την ίδια ώρα, κύκλοι από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι η Γ΄ Εθνική βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητές τους και πρόθεσή του είναι η ολοκλήρωσή της, ενώ ανάμεσα στα άλλα, συζήτηση έχει αρχίσει να γίνεται και για τα τοπικά πρωταθλήματα, μέσα από την παράταση της ημερομηνίας λήξης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και την ελευθερία κινήσεων που θα δοθεί στις Ενώσεις, προκειμένου να αποφασίσουν για τα πρωταθλήματά τους.


  • 16
    Shares