ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Αποσύρει την ένσταση η Θύελλα Πατρών-Τί λέει ο Αντιπρόεδρος της ομάδας


Καμία τύχη δεν έχει πλέον η ένσταση που υπέβαλλε χθες η Θύελλα Πατρών, καθώς όπως αποκαλύπτει εδώ σήμερα στο ilia.news, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Θανόπουλος, η ομάδα του θα αποσυρθεί, καθώς δεν σκοπεύει αύριο να επικαιροποιήσει την ένσταση καταθέτοντας το σχετικό παράβολο και οδηγώντας την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Ο λόγος για τον οποίο η Θύελλα ακολουθεί αυτό τον δρόμο, έχει να κάνει με το έγγραφο που παρουσίασε σήμερα το Διαβολίτσι και αποτελεί την άδεια τέλεσης αγώνα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος, μιλώντας στο ilia.news αναφέρει: «Από τη στιγμή την οποία το Διαβολίτσι παρουσιάζει επίσημο έγγραφο το οποίο αποτελεί άδεια τέλεσης αγώνα στο γήπεδό του, η ένστασή μας δεν έχει καμία τύχη. Βεβαίως χθες, όταν και κάναμε την ένσταση, δεν προσκόμισε τέτοιο έγγραφο και αυτό αποδεικνύεται και από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Το γιατί δεν το προσκόμισε χθες, δεν το γνωρίζω. Μπορεί και να μην το είχαν μαζί τους. Ήταν καθαρά θέμα ευχέρειας του διαιτητή αν θα ξεκινούσε και θα διεξαγόταν το ματς. Στα δικά μας εντός έδρας παιχνίδια, οι διαιτητές πάντα μας ζητάνε αυτό τα έγγραφο και το έχουμε πάντα στη διάθεσή μας. Γιατί δεν έγινε χθες και πώς έγινε το ματς χωρίς αυτό, πάλι δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η ουσία είναι ότι η ομάδα μας πλέον δεν θα ασχοληθεί άλλο. Η Θύελλα, είναι μια ομάδα με μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Θα κάνουμε ένα βήμα πίσω, καθώς πλέον ο υποβιβασμός μοιάζει αναπόφευκτος, αλλά θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας καλύτερα. Οι Ακαδημίες της ομάδας, τα νέα παιδιά που γυμνάζονται στα γήπεδά μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε».

Δείτε εδώ το έγγραφο το οποίο παρουσίασε σήμερα η ομάδα του Διαβολιτσίου, το οποίο αποτελεί την άδεια τέλεσης αγώνων.

Γ΄ Εθνική: Η ένσταση της Θύελλας Πατρών κατά του Διαβολιτσίου (νεότερη ενημέρωση)