ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Αρχίζει Τετάρτη 7/4 με τα εξ’αναβολής-Στα Βραχνέικα ο Αίας


Αναβολή για μια βδομάδα παίρνει η κανονική επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Δηλαδή, αντί για την προσεχή Κυριακή στις 4 Απριλίου, η σέντρα θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή, στις 11 Απριλίου. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ, η πρόθεση των διοικούντων, είναι να γίνει η επανεκκίνηση την Τετάρτη 7/4, με τον ορισμό των εξ’ αναβολής παιχνιδιών. 

Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε αυτόματα σημαίνει ότι ο Αίας θα πάει στα Βραχνέικα για να παίξει με τον Διαγόρα και το Διαβολίτσι θα υποδεχθεί τον Εθνικό Σκουλικάδου. Παίζοντας αυτά τα παιχνίδια, θα απομένει μόνο ένα παιχνίδι εξ’ αναβολής και θα είναι το ματς ανάμεσα στον Αίαντα και το Διαβολίτσι, ματς το οποίο θα γίνει σε μια επόμενη ευκαιρία, εμβόλιμη ημερομηνία.

Οι πληροφορίες από την ΕΠΟ, αναφέρουν ότι η Εκετελεστική Επιτροπή, η οποία μπορεί να συγκληθεί ακόμα και την προσεχή Πέμπτη, θα ορίσει τη Επιτροπές. Η Επιτροπή Διοργανώσεων, την προεδρία της οποάις φέρεται να αναλαβάνει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Ε.Ε. Άγγελος Δανιήλ, θα συνέλθει την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα προχωρήσει στους ορισμούς των αγώνων της Τετάρτης, οι οποίοι όπως προαναφέραμε, θα είναι οι εξ’ αναβολής.