ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Αύριο κρίνονται όλα για την άνοδο


Τα πάντα κρίνονται αύριο σχετικά με τις θέσεις της ανόδου στη Football League στους δυο ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Ή τέλος πάντων, σχεδόν τα πάντα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Ηρόδοτο. Πάντως, αυτή τη στιγμή όλα τα σενάρια φαντάζουν πιθανά, ενώ μόνο ο Αήττητος Σπάτων και ο Εθνικός γνωρίζουν στα σίγουρα ότι με νίκες τους ανεβαίνουν.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, γνωρίζει ότι με δική του νίκη στο γήπεδο της Καλλιθέας, τερματίζει σίγουρα δεύτερος μέσα στο γήπεδο, ενώ στον άλλο όμιλο, οι δυο θέσεις έχουν κριθεί. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον τρίτο, όπου ο Τηλυκράτης και ο Απόλλων Παραλιμνίου, υποδέχονται Βόλο και Ηρακλή αντίστοιχα. Με επικράτηση των φαβορί και με πιθανότατη τη μη άνοδο του Ηρακλή στη Football League, είναι ξεκάθαρα πιθανό να ανέβει και ο τρίτος του νοτίου ομίλου, οπότε ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει ένα λόγο παραπάνω να κυνηγήσει με νύχια και με δόντια ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ελ Πάσο απέναντι στον Εθνικό.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (5μ.μ.)

Εθνικός-Αστέρας

Ηρόδοτος-Αήττητος

Βαθμολογία

  • Αήττητος 8 (5-3)
  • Αστέρας 6 (5-8)
  • Εθνικός 6 (5-5)
  • Ηρόδοτος 4 (4-2)

 

*Αστέρας και Ηρόδοτος έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς εκκρεμεί απόφαση του αθλητικού δικαστή για το μεταξύ τους ματς.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: Βαθμοί στα ματς μεταξύ των ισοβαθμούντων- διαφορά τερμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων-Καλύτερη επίθεση μεταξύ των ισοβαθμούντων-Συνολική διαφορά τερμάτων-Καλύτερη επίθεση-Καλύτερη άμυνα-Μπαράζ.