Γ΄ Εθνική: Αύριο, το αργότερο Παρασκευή ο καταρτισμός των ομίλων

spot_img

Προτεινόμενα

Καταληκτική προθεσμία αύριο, το αργότερο την Πέμπτη, θα δώσει η ΕΠΟ στις «κομμένες» ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, αύριο θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Δεν αποκλείεται ωστόσο αυτός να πάρει αναβολή 48 ωρών, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιες ομάδες θα έρθουν να προστεθούν από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Με δεδομένο ότι η Σούπερ Λιγκ 2 προχωράει αύριο σε κλήρωση, με οριστικοποιημένο αριθμό ομάδων, στην ΕΠΟ θεωρούν ότι όσες ομάδες κοπούν, μπορεί να τους δοθεί προθεσμία μέχρι αύριο να δηλώσουν συμμετοχή. Υπάρχει και η άλλη άποψη, που λέει να δοθεί εύλογο χρονικό περιθώριο μέχρι την Πέμπτη, άσχετα με το αν έχει γίνει ο καταρτισμός των ομίλων (να έρθουν να προστεθούν επιπλέον). Τέλος, υπάρχει και η άποψη να δοθεί μια μικρή, 48ωρη παράταση στον καταρτισμό των ομίλων, έτσι ώστε να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, οπότε η αρμόδια επιτροπή να έχει στα χέρια της όλες τις ομάδες και την Παρασκευή να προχωρήσει σε καταρτισμό των ομίλων.

Κατόπιν αυτής της «σύγχυσης» η οποία έχει προκληθεί (είναι αλήθεια ότι δεν ευθύνεται απόλυτα η ΕΠΟ), αλλά και με δεδομένο ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανέβαλλε τη συνεδρίασή της για την ερχόμενη Δευτέρα, αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα, ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πάει τέσσερις μέρες πίσω και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 27 Σεπτεμβρίου, αμέσως δηλαδή μετά τη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία και θα επικυρώσει όλες τις παραπάνω αποφάσεις, δηλαδή συμμετοχή ομάδων στη Γ΄ Εθνική και διαχωρισμό τους σε ομίλους.

“Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου (αντί 23/9) στα γραφεία της Ε.Π.Ο. θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, κατόπιν σχετικής απόφασης της αρμόδιας υποεπιτροπής. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από το site της ΕΠΟ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα