ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Ξεπερνούν τις 118 οι δηλώσεις των ομάδων (upd)

  • 26
    Shares

Οι 118 από τις 137 ομάδες της Γ΄ Εθνικής, είχαν σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα μέχρι τις έξι το απόγευμα. Η ΕΠΟ, ανέμενε και τις υπόλοιπες, προκειμένου να καταλήξει στον τελικό αριθμό των ομάδων της Γ΄ Εθνικής οι οποίες θα παραμείνουν στην κατηγορία και στις ομάδες οι οποίες τελικά θα υποβιβαστούν. 

 

Όλες οι ομάδες του 9ου ομίλου θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η προθεσμία, εκπνέει σήμερα Τετάρτη και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, πολλοί αστερίσκοι, τελικά όλες οι ομάδες θα προχωρήσουν σε δήλωση. Υπό την Δαμόκλειο σπάθη του υποβιβασμού, όλες οι ομάδες θα συμμετάσχουν. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, με την Αχαϊκή, τον Πάμισο και το Διαβολίτσι, τις ομάδες οι οποίες αντιδρούν μέχρι τώρα, να συμμετάσχουν και αυτές.

 

Η Ζάκυνθος, δηλώνει συμμετοχή, όπως το ίδιο αναμένεται να συμβεί  και με την Αχαϊκή. Αντίστοιχα, χαρτί στην ΕΠΟ για δήλωση συμμετοχή στέλνουν και οι άλλες δυο ζακυνθινές ομάδες, Εθνικός Σκουλικάδου και Τσιλιβή, ομάδες οι οποίες ξεκίνησαν και προπονήσεις. Οι ομάδες της Μεσσηνίας, επρόκειτο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης να έχουν τακτοποιήσει την αίτησή τους, ενώ φυσικά κανονικά συμμετοχή έχουν δηλώσει ο Ναυπακτιακός, η Θύελλα και ο Διαγόρας.

Οι δυο ηλειακές ομάδες, ο ΠΑΟΒ και ο Αίας έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η ομάδα της Γαστούνης ήταν η πρώτη ομάδα που δήλωσε, ενώ από τις πρώτες ήταν και ο ΠΑΟΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι χθες το μεσημέρι, είχαν δηλώσει στην ΕΠΟ συμμετοχή περίπου 65 ομάδες από τις 137. Ο αριθμός, αναμένεται να αυξηθεί σήμερα. Κάποιες απώλειες έχουν ωστόσο καταγραφεί.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει εφτά  ομάδες. Πρόκειται για τις Δαμάστα, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Κοζάνη, Νεάπολη, Γιούχτα, Άρη Ρεθύμνου και Οπούντιο Μαρτίνου.

 


  • 26
    Shares