ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Δυο απρόσμενα διπλά «ρίχνουν» τη Νίκη Τραγανού-“Αναστήθηκε” ο Παναιγιάλειος

  • 55
    Shares

Δυο πραγματικά απρόσμενα αποτελέσματα σημειώθηκαν σήμερα, τα οποία «ρίχνουν» τη Νίκη Τραγανού κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Φερωτοί Μπλε της Ηλείας, παρά το γεγονός ότι απέσπασαν ισοπαλία στα Βραχνέικα, αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς οι δυο διώκτες τους, ο Αχαρναϊκός και ο Παναιγιάλειος, σημείωσαν δυο πολύ σπουδαία διπλά μέσα σε Πύργο και Ραφήνα, πράγμα πλέον που καθιστά πολύ δύσκολη την παραμονή της Νίκης.

Ο Αχαρναϊκός, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με απουσίες στη Ραφήνα, κατάφερε να κερδίσει μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Μια νίκη όμως η οποία ίσως να μην αποδειχθεί αρκετή, καθώς την ίδια ώρα ο Παναιγιάλειος νικούσε μέσα στον Πύργο τον Πανηλειακό. Οι Μελανόλευκοι από το Αίγιο, ουσιαστικά πεσμένοι, ξαφνικά διατηρούν ελπίδες παραμονής, αν κερδίσουν μέσα στην Παλλήνη και την ίδια ώρα δεν κερδίσει στη Βάρδα ο Αχαρναϊκός.

Μετά το σημερινό ματς στον Πύργο, ,η διοίκηση του Πανηλειακού, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αφήνει αιχμές για παίκτες της ομάδας και η οποία αναφέρει τα εξής:

«Εμείς, σαν διοίκηση, του Πανηλειακού που και φέτος έχουμε τραβήξει πάρα πολλά προκειμένου η ομάδα να στέκεται επάξια στην Γ’ Εθνική, να έχει σωθεί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη τη χρονιά και να μην χρωστάει πουθενά έχοντας ελάχιστη βοήθεια, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως τις αξίες μας και την αξιοπρέπειά μας δεν πρόκειται ποτέ να τις παίξουμε κορώνα – γράμματα.

Ζητάμε, συνεπώς, συγγνώμη από τους λίγους αλλά πιστούς φιλάθλους μας για την σημερινή εικόνα και ήττα και γνωστοποιούμε πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την σύνθεση της ομάδας αλλά και την λειτουργία της την επόμενη μέρα.

Η ιστορία του Πανηλειακού είναι πολύ μεγάλη για να την αμαυρώνουν ορισμένοι»!


  • 55
    Shares