ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Δύσκολη η πρεμιέρα στις 4/4-Παύουνται οι Επιτροπές, αναζητείται νομικά λύση


Από σήμερα, 27 Μαρτίου, η Εκτελεστική Επιτροπή και οι άλλες Επιτροπές της ΕΠΟ, παύονται. Δεν υπάρχουν και δεν έχουν αρμοδιότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία, η πρώτη σκέψη είναι η συγκρότηση σε σώμα της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και ο ορισμός των Επιτροπών να γίνει την Παρασκευή. Εξάλλου οι θέσεις της Ε.Ε. θα συμπληρωθούν μετά τις αρχαιρεσίες που έχει την Τετάρτη η Σούπερ Λιγκ. 

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο, δημιουργείται ένα κενό και δεν επιτρέπει στην υπάρχουσα Επιτροπή Διοργανώσεων, να προχωρήσει σε ορισμούς αγώνων Γ΄ Εθνικής, άρα και έναρξη του Πρωταθλήματος, όπως αυτό έχει αποφασιστεί για τις 4 Απριλίου, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή.

Οι νομικοί αναζητούν λύσεις πάνω σε αυτό το θέμα, το οποίο θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες του ilia.news αναφέρουν ότι από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το νέο οργανόγραμμα της Ομοσπονδίας, ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί πότε θα συγκληθεί η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Ό,τι είναι να γίνει και προκειμένου το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να ξεκινήσει στην ορισθείσα ημερομηνία, θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, έτσι ώστε η Επιτροπή Διοργανώσεων να ορίσει τα παιχνίδια και την επομένη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να πάει σε ορισμούς διαιτητών.

Γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο χρονικά να συμβεί αυτό, άρα και το πιθανότερο είναι η σέντρα της Γ΄ Εθνικής και η επιστροφή στη δράση των ηλειακών ομάδων, Παμβουπρασιακού και Αίαντα, να πάει στις 11 Απριλίου, δηλαδή μια βδομάδα πίσω.