• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • Γ΄ Εθνική: “Εμφύλιοι” σε Αίγιο, Άρτα-Πρόστιμα στην Παναχαϊκή-Η αλληλεγγύη του Τηλυκράτη

Γ΄ Εθνική: “Εμφύλιοι” σε Αίγιο, Άρτα-Πρόστιμα στην Παναχαϊκή-Η αλληλεγγύη του Τηλυκράτη

Γ΄ Εθνική! Μια κατηγορία στην οποία δεν πλήττεις ποτέ! Κατά παράδοξο τρόπο, η επικαιρότητα δεν αναλώνεται σε αντικαταστάσεις προπονητών, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από τις ομάδες. Απρόσμενα αποτελέσματα, αντιπαραθέσεις, διοικητικές ζυμώσεις, αλλά και κάποιες πράξεις προς μίμηση. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της 11ης αγωνιστικής, στον όμιλο των ηλειακών ομάδων και κάποια γεγονότα, δίνουν το δικό τους «χρώμα» στην επικαιρότητα.

Σχίσμα στο Αίγιο

Γιώργος Μπάστας (γραμματέας) και Γιώργος Γκάμαρης (πρόεδρος), μαζί στη Γαστούνη, σε διαφορετικές πλευρές αυτή τη στιγμή. 

Σχισματικές καταστάσεις έχουμε στο Αίγιο, με τη διορισμένη από το Πρωτοδικείο, προσωρινή διοίκηση, να μην αναγνωρίζει τη Γενική Συνέλευση την οποία έχει προγραμματίσει για αύριο ο Γιώργος Γκάμαρης. Με τη σειρά του ο Γκάμαρης, καταθέτοντας αίτηση ανακοπής της απόφασης, προχώρησε σε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Ολοκληρώνοντας την απαραίτητη δημόσια αντιπαράθεσή μου, με τη διορισμένη διοίκηση που έχει προσωρινή εξουσία και ΜΟΝΟ (σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση) να κατέβει η ομάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή λόγω των εορτών, θέλω να απευθύνω κάποια ρητορικά ερωτήματα τα οποία θεωρώ ότι θα απαντηθούν άμεσα ή έμμεσα στην νόμιμα προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/12/21 – 18:00) Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

 1. Για ποιο λόγο ενεργοποιήσατε δικαστικά μέσα αποπομπής μου, από τη στιγμή που είχα ήδη αναγγείλει έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα μπορούσατε να παρουσιάσετε το πλάνο «σωτηρίας» που υποστηρίζετε ότι έχετε καταστρώσει και να πάρετε τη διοίκηση με εντολή συνέλευσης;
 2. Γιατί προσπαθείτε διακαώς να μην γίνει η Γενική Συνέλευση, η οποία αποτελεί και τον πλέον ισχυρό τρόπο εύρεσης της ιδανικής λύσης που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα;
 3. Γιατί οι πρώην «συνεργάτες» μου δεν βγαίνουν μπροστά για να εκτεθούν και αντ΄ αυτού χρησιμοποιούν την πειθώ τους σε ανθρώπους που δέχτηκαν να στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση δείχνοντας με λαθεμένο τρόπο το ενδιαφέρον τους για την ομάδα;
 4. Όταν υπάρχει «πακτωλός» χρημάτων από επενδυτή του εξωτερικού, έχοντας κάνει τη φημολογούμενη συμφωνία μέσω ανιδιοτελών μάνατζερ που θέλουν το καλό (του Παναιγιάλειου, τι τους εμποδίζει να δημοσιοποιήσουν το ενδιαφέρον τους;
 5. Άραγε γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να θέσουν την πρότασή τους στη συνέλευση;
 6. Άραγε γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αντιπαρατεθούν στη δική μου διοικητική πρόταση, η οποία σίγουρα θα προκαλέσει τεράστιες εκπλήξεις με τις Αιγιώτικες συμμετοχές που έχουν «κλειδώσει»; Πάντως εγώ δηλώνω δημοσίως ότι οι κύριοι που έχουν συμφωνήσει με επενδυτή μεγάλης οικονομικής ικανότητας και τον εκπροσωπούν, έχουν ανοικτή πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/12/21 – 18:00) στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Σας περιμένω…».

 

Πρόστιμα στην Παναχαϊκή

Πέτρος Σταθάκης και Χρήστος Μικές 

Η ήττα της Παναχαϊκής και ο αποκλεισμός από τη Νίκη Προαστίου, οδήγησε τη διοίκηση να προχωρήσει σε επιβολή προστίμου προς τους ποδοσφαιριστές:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής συγχαίρει δημόσια την ομάδα της Νίκης Προαστείου για τη μεγάλη πρόκριση που πέτυχε εις βάρος της ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ.

Όσον αφορά το δικό μας στόχο αυτός ήταν εξ’ αρχής η άνοδος στην Super League 2 και μόνο. Δεν μπορούμε λόγω ενός αποκλεισμού που είναι αλήθεια ότι πληγώνει όλη την κοκκινόμαυρη οικογένεια να ακυρώσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έφτασε μία ανάσα από το να αποκλείσει σύλλογο της Super League 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αν είχαμε επιλογή δε θα συμμετείχαμε στο θεσμό αυτό, καθώς επιφέρει προβλήματα όπως αυτό του Καρακλάιτς που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο αλλά από τη στιγμή που ήταν υποχρέωση μας να αγωνιστούμε θέλαμε τη νίκη. Για τον αποκλεισμό αυτόν θα υπάρξει παραδειγματικό πρόστιμο στην ομάδα που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (17/12). Το πρόστιμο θα επιβληθεί ή θα τροποποιηθεί ανάλογα με την πορεία στο πρωτάθλημα».

Ανακοίνωση Γιώργου Καρίνου στην Άρτα 

Ο Γιώργος Καρίνος 

Ο πρώην Πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Γιώργος Καρίνος, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας. Την πρόθεση του, κάνει γνωστή μέσα από ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύει η ιστοσελίδα artagoal.gr:

Στις 13, 16 και 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2Ο21 τόσο στην εφημερίδα ΑΠΟΨΗ, όσο και στο ραδιόφωνο ROTAN SPORTS εξέφρασα της απόψεις μου για την κατρακύλα (που θα ερχόταν)της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ζητώντας να αναλάβω την Διοίκηση της ομάδας. Με δικό μου συμβούλιο και όχι να γίνω πρόεδρος σε ομηρία του “ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ”. Δεν έκανα αυτό γιατί έτσι μου ήρθε, αλλά επειδή έβλεπα δύσκολες μέρες γενικώς(δεν ήταν δύσκολο κάποιος να το αντιληφθεί).

Φήμες (δεν γνωρίζω αν αληθεύουν) από άτομα που κινούνται πέριξ της ομάδας, αλλά και πρώην μελη της Διοίκησης αναφέρουν ότι οι Πρόεδροι, ΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΔΑΣ είναι “αχυράνθρωποι” του Παράγοντα απ’ το παρελθόν κυρίου ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ. Ο Κύριος Γ. Γρηγορίου, το είπε μόνος του. Μένω έκπληκτος που ο Κύριος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ παραμένει στη Διοίκηση, ή άσχετος είναι και δεν βλέπει, ή κάτι άλλο συμβαίνει και δεν θέλει να το χάσει! Δεν βλέπει ότι οι πινακίδες στο γήπεδο είναι περισσότερες απ τους φιλάθλους! Δεν βλέπει ότι η ομάδα παραπαίει τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως διοικητικά, ηθικά!

Μένω έκπληκτος που δεν παραδίδει την ομαδα (κάνοντας Γ. Συνέλευση) σε μένα. Δηλώνω ότι τα έσοδα από πινακίδες και διάρκειας και χορηγούς θα μείνουν σε σας (παρ’ ότι θα είστε μόνο στον πρώτο γύρο) αρκεί να μας πείτε από ποιους τα λάβατε. Όχι για έλεγχο, αλλά για να μην χτυπάμε λάθος πόρτες, εμείς! Δηλώνω επίσης ότι σε περίπτωση οποιοδήποτε επιχορήγησης για την φετινή σεζόν θα επιστραφούν σε σας το ήμισυ των χρημάτων! Βοηθήστε κύριε ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ,μην ντρέπεστε, βοηθήστε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μπροστά σε φιλάθλους για να κερδίσουμε τη σωτηρία, αλλά και εσείς να φύγετε με ψηλά το κεφάλι! Αν πέσει η ομάδα θα είναι δύσκολο να επανέλθει στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!

Κύριε ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σας (αν και θα έπρεπε, διότι είστε ο μετρ της ανακολουθίας, αθλητικά εννοώ) και γι’ αυτό αυτά που λέω τα γράφω και τα υπογράφω! Δεν αναρτώ πανό, δεν κάνω Κουτσομπολιό δεν θα γράψω στους τοίχους ύβρεις και συνθήματα, αυτά ανήκουν στην εποχή της κουκούλας! Εν κατακλείδι περιμένω μέχρι 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 να συνετιστείτε και να αφήσετε στην άκρη την αδιαλλαξία και τα μικροσυμφέροντα! Μετά δεν θα μπορέσω, δεν σώνει ο χρόνος.

Καλά Χριστούγεννα σε σας και την οικογένειά σας, καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία!
ΑΡΤΑ 14 ΔΕΚ 2021
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΗΛΙΑΣ Π ΚΑΡΙΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΥΓ1 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΗΚΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Τηλυκράτη

Από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Τηλυκράτη 

Τα φετινά Χριστούγεννα η ομάδα του Τηλυκράτη σε συνεργασία με το Φαρμακείο ΚΟΛΥΒΑΣ, που είναι πάντα αρωγός σε κάθε κοινωνική παρέμβαση, θέλησε να τιμήσει τους εργαζόμενους στην κλινική covid του νοσοκομείου Λευκάδας. Αυτούς τους ανθρώπους, νοσηλευτές και καθαρίστριες που καθημερινά δίνουν μάχη ξεπερνώντας τον εαυτό τους σε δύσκολες συνθήκες , δίπλα στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο μας.

22 δωροεπιταγές των 40 ευρώ η κάθε μία για αγορές από το τμήμα καλλυντικών του φαρμακείου ΚΟΛΥΒΑΣ παραδόθηκαν σήμερα από τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ στην προϊσταμένη του τμήματος , Ελευθερία Γράψα. Συγκεκριμένα σε κλίμα συγκίνησης τέσσερις παίχτες  (Σιμόνι, Τόσκα, Παναγιωτόπουλος, Ταΐρης) ο πρόεδρος της ομάδας , Χειρουργός Θανάσης Καραγιάννης, ο φαρμακοποιός Αλέξανδρος Κολυβάς βρέθηκαν έξω από το τμήμα covid για να παραδώσουν τις δωροεπιταγές, να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτές , παρουσία και του διοικητή του νοσοκομείου , Γιάννη Μπάκαβου. Και οι ευχές αυτές περιείχαν μέσα τις λέξεις υγεία και δύναμη…

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άγριες αποδοκιμασίες από αστυνομικούς στον υφ.Προστασίας του Πολίτη Α.Νικολακόπουλο (βίντεο)

Όπως αναφέρει το pronews.gr: Συγκεντρωμένοι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου των Ιωαννίνων οι αστυνομικοί υποδέχθηκαν τον υφυπουργό με μαύρες σημαίες. …

Όταν ο Κόροιβος κατάφερνε να χάσει το άχαστο παιχνίδι και να υποβιβαστεί!

Ήταν 13 Μαΐου του 2018. Ο Κόροιβος, είχε σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή του στη Basket League για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. …

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

«Ράγισε» σπίτια η Πατρών-Πύργου, νέα προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο

Όπως αναφέρει το pelop: Αναφορές, από Μιντιλόγλι έως Κάτω Αχαΐα, για κατοικίες που έχουν υποστεί ρωγμές από τις δονήσεις οδοστρωτήρων …

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γιώργο Πέππας στο δεκάθλο ανδρών Κ20 – Τρία μετάλλια κατέκτησε η Ηλεία!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Κ20 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς  το Σαββατοκύριακο η Ηλεία διακρίθηκε με τρία μετάλλια. Η Ηλεία …

Αιρετοί οριοθετούν για Τουριστική με λεωφορεία; – Είναι συνέταιροι ;

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ , ΝΥΚΤΩΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ… Απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε σήμερα σχετικά με την προβολή …

 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • Γ΄ Εθνική: “Εμφύλιοι” σε Αίγιο, Άρτα-Πρόστιμα στην Παναχαϊκή-Η αλληλεγγύη του Τηλυκράτη

Γ΄ Εθνική: “Εμφύλιοι” σε Αίγιο, Άρτα-Πρόστιμα στην Παναχαϊκή-Η αλληλεγγύη του Τηλυκράτη

Γ΄ Εθνική! Μια κατηγορία στην οποία δεν πλήττεις ποτέ! Κατά παράδοξο τρόπο, η επικαιρότητα δεν αναλώνεται σε αντικαταστάσεις προπονητών, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από τις ομάδες. Απρόσμενα αποτελέσματα, αντιπαραθέσεις, διοικητικές ζυμώσεις, αλλά και κάποιες πράξεις προς μίμηση. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της 11ης αγωνιστικής, στον όμιλο των ηλειακών ομάδων και κάποια γεγονότα, δίνουν το δικό τους «χρώμα» στην επικαιρότητα.

Σχίσμα στο Αίγιο

Γιώργος Μπάστας (γραμματέας) και Γιώργος Γκάμαρης (πρόεδρος), μαζί στη Γαστούνη, σε διαφορετικές πλευρές αυτή τη στιγμή. 

Σχισματικές καταστάσεις έχουμε στο Αίγιο, με τη διορισμένη από το Πρωτοδικείο, προσωρινή διοίκηση, να μην αναγνωρίζει τη Γενική Συνέλευση την οποία έχει προγραμματίσει για αύριο ο Γιώργος Γκάμαρης. Με τη σειρά του ο Γκάμαρης, καταθέτοντας αίτηση ανακοπής της απόφασης, προχώρησε σε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Ολοκληρώνοντας την απαραίτητη δημόσια αντιπαράθεσή μου, με τη διορισμένη διοίκηση που έχει προσωρινή εξουσία και ΜΟΝΟ (σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση) να κατέβει η ομάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή λόγω των εορτών, θέλω να απευθύνω κάποια ρητορικά ερωτήματα τα οποία θεωρώ ότι θα απαντηθούν άμεσα ή έμμεσα στην νόμιμα προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/12/21 – 18:00) Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

 1. Για ποιο λόγο ενεργοποιήσατε δικαστικά μέσα αποπομπής μου, από τη στιγμή που είχα ήδη αναγγείλει έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα μπορούσατε να παρουσιάσετε το πλάνο «σωτηρίας» που υποστηρίζετε ότι έχετε καταστρώσει και να πάρετε τη διοίκηση με εντολή συνέλευσης;
 2. Γιατί προσπαθείτε διακαώς να μην γίνει η Γενική Συνέλευση, η οποία αποτελεί και τον πλέον ισχυρό τρόπο εύρεσης της ιδανικής λύσης που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα;
 3. Γιατί οι πρώην «συνεργάτες» μου δεν βγαίνουν μπροστά για να εκτεθούν και αντ΄ αυτού χρησιμοποιούν την πειθώ τους σε ανθρώπους που δέχτηκαν να στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση δείχνοντας με λαθεμένο τρόπο το ενδιαφέρον τους για την ομάδα;
 4. Όταν υπάρχει «πακτωλός» χρημάτων από επενδυτή του εξωτερικού, έχοντας κάνει τη φημολογούμενη συμφωνία μέσω ανιδιοτελών μάνατζερ που θέλουν το καλό (του Παναιγιάλειου, τι τους εμποδίζει να δημοσιοποιήσουν το ενδιαφέρον τους;
 5. Άραγε γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να θέσουν την πρότασή τους στη συνέλευση;
 6. Άραγε γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αντιπαρατεθούν στη δική μου διοικητική πρόταση, η οποία σίγουρα θα προκαλέσει τεράστιες εκπλήξεις με τις Αιγιώτικες συμμετοχές που έχουν «κλειδώσει»; Πάντως εγώ δηλώνω δημοσίως ότι οι κύριοι που έχουν συμφωνήσει με επενδυτή μεγάλης οικονομικής ικανότητας και τον εκπροσωπούν, έχουν ανοικτή πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/12/21 – 18:00) στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Σας περιμένω…».

 

Πρόστιμα στην Παναχαϊκή

Πέτρος Σταθάκης και Χρήστος Μικές 

Η ήττα της Παναχαϊκής και ο αποκλεισμός από τη Νίκη Προαστίου, οδήγησε τη διοίκηση να προχωρήσει σε επιβολή προστίμου προς τους ποδοσφαιριστές:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής συγχαίρει δημόσια την ομάδα της Νίκης Προαστείου για τη μεγάλη πρόκριση που πέτυχε εις βάρος της ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ.

Όσον αφορά το δικό μας στόχο αυτός ήταν εξ’ αρχής η άνοδος στην Super League 2 και μόνο. Δεν μπορούμε λόγω ενός αποκλεισμού που είναι αλήθεια ότι πληγώνει όλη την κοκκινόμαυρη οικογένεια να ακυρώσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έφτασε μία ανάσα από το να αποκλείσει σύλλογο της Super League 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αν είχαμε επιλογή δε θα συμμετείχαμε στο θεσμό αυτό, καθώς επιφέρει προβλήματα όπως αυτό του Καρακλάιτς που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο αλλά από τη στιγμή που ήταν υποχρέωση μας να αγωνιστούμε θέλαμε τη νίκη. Για τον αποκλεισμό αυτόν θα υπάρξει παραδειγματικό πρόστιμο στην ομάδα που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (17/12). Το πρόστιμο θα επιβληθεί ή θα τροποποιηθεί ανάλογα με την πορεία στο πρωτάθλημα».

Ανακοίνωση Γιώργου Καρίνου στην Άρτα 

Ο Γιώργος Καρίνος 

Ο πρώην Πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Γιώργος Καρίνος, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας. Την πρόθεση του, κάνει γνωστή μέσα από ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύει η ιστοσελίδα artagoal.gr:

Στις 13, 16 και 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2Ο21 τόσο στην εφημερίδα ΑΠΟΨΗ, όσο και στο ραδιόφωνο ROTAN SPORTS εξέφρασα της απόψεις μου για την κατρακύλα (που θα ερχόταν)της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ζητώντας να αναλάβω την Διοίκηση της ομάδας. Με δικό μου συμβούλιο και όχι να γίνω πρόεδρος σε ομηρία του “ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ”. Δεν έκανα αυτό γιατί έτσι μου ήρθε, αλλά επειδή έβλεπα δύσκολες μέρες γενικώς(δεν ήταν δύσκολο κάποιος να το αντιληφθεί).

Φήμες (δεν γνωρίζω αν αληθεύουν) από άτομα που κινούνται πέριξ της ομάδας, αλλά και πρώην μελη της Διοίκησης αναφέρουν ότι οι Πρόεδροι, ΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΔΑΣ είναι “αχυράνθρωποι” του Παράγοντα απ’ το παρελθόν κυρίου ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ. Ο Κύριος Γ. Γρηγορίου, το είπε μόνος του. Μένω έκπληκτος που ο Κύριος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ παραμένει στη Διοίκηση, ή άσχετος είναι και δεν βλέπει, ή κάτι άλλο συμβαίνει και δεν θέλει να το χάσει! Δεν βλέπει ότι οι πινακίδες στο γήπεδο είναι περισσότερες απ τους φιλάθλους! Δεν βλέπει ότι η ομάδα παραπαίει τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως διοικητικά, ηθικά!

Μένω έκπληκτος που δεν παραδίδει την ομαδα (κάνοντας Γ. Συνέλευση) σε μένα. Δηλώνω ότι τα έσοδα από πινακίδες και διάρκειας και χορηγούς θα μείνουν σε σας (παρ’ ότι θα είστε μόνο στον πρώτο γύρο) αρκεί να μας πείτε από ποιους τα λάβατε. Όχι για έλεγχο, αλλά για να μην χτυπάμε λάθος πόρτες, εμείς! Δηλώνω επίσης ότι σε περίπτωση οποιοδήποτε επιχορήγησης για την φετινή σεζόν θα επιστραφούν σε σας το ήμισυ των χρημάτων! Βοηθήστε κύριε ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ,μην ντρέπεστε, βοηθήστε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μπροστά σε φιλάθλους για να κερδίσουμε τη σωτηρία, αλλά και εσείς να φύγετε με ψηλά το κεφάλι! Αν πέσει η ομάδα θα είναι δύσκολο να επανέλθει στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!

Κύριε ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σας (αν και θα έπρεπε, διότι είστε ο μετρ της ανακολουθίας, αθλητικά εννοώ) και γι’ αυτό αυτά που λέω τα γράφω και τα υπογράφω! Δεν αναρτώ πανό, δεν κάνω Κουτσομπολιό δεν θα γράψω στους τοίχους ύβρεις και συνθήματα, αυτά ανήκουν στην εποχή της κουκούλας! Εν κατακλείδι περιμένω μέχρι 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 να συνετιστείτε και να αφήσετε στην άκρη την αδιαλλαξία και τα μικροσυμφέροντα! Μετά δεν θα μπορέσω, δεν σώνει ο χρόνος.

Καλά Χριστούγεννα σε σας και την οικογένειά σας, καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία!
ΑΡΤΑ 14 ΔΕΚ 2021
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΗΛΙΑΣ Π ΚΑΡΙΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΥΓ1 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΗΚΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Τηλυκράτη

Από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Τηλυκράτη 

Τα φετινά Χριστούγεννα η ομάδα του Τηλυκράτη σε συνεργασία με το Φαρμακείο ΚΟΛΥΒΑΣ, που είναι πάντα αρωγός σε κάθε κοινωνική παρέμβαση, θέλησε να τιμήσει τους εργαζόμενους στην κλινική covid του νοσοκομείου Λευκάδας. Αυτούς τους ανθρώπους, νοσηλευτές και καθαρίστριες που καθημερινά δίνουν μάχη ξεπερνώντας τον εαυτό τους σε δύσκολες συνθήκες , δίπλα στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο μας.

22 δωροεπιταγές των 40 ευρώ η κάθε μία για αγορές από το τμήμα καλλυντικών του φαρμακείου ΚΟΛΥΒΑΣ παραδόθηκαν σήμερα από τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ στην προϊσταμένη του τμήματος , Ελευθερία Γράψα. Συγκεκριμένα σε κλίμα συγκίνησης τέσσερις παίχτες  (Σιμόνι, Τόσκα, Παναγιωτόπουλος, Ταΐρης) ο πρόεδρος της ομάδας , Χειρουργός Θανάσης Καραγιάννης, ο φαρμακοποιός Αλέξανδρος Κολυβάς βρέθηκαν έξω από το τμήμα covid για να παραδώσουν τις δωροεπιταγές, να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτές , παρουσία και του διοικητή του νοσοκομείου , Γιάννη Μπάκαβου. Και οι ευχές αυτές περιείχαν μέσα τις λέξεις υγεία και δύναμη…

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άγριες αποδοκιμασίες από αστυνομικούς στον υφ.Προστασίας του Πολίτη Α.Νικολακόπουλο (βίντεο)

Όπως αναφέρει το pronews.gr: Συγκεντρωμένοι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου των Ιωαννίνων οι αστυνομικοί υποδέχθηκαν τον υφυπουργό με μαύρες σημαίες. …

«Ράγισε» σπίτια η Πατρών-Πύργου, νέα προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο

Όπως αναφέρει το pelop: Αναφορές, από Μιντιλόγλι έως Κάτω Αχαΐα, για κατοικίες που έχουν υποστεί ρωγμές από τις δονήσεις οδοστρωτήρων …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων