ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Η τηλεδιάσκεψη ΕΠΟ-παικτών-Βίντεο με μήνυμα των παικτών-Τι λέει ο Διακοφώτης!  


Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη  της αντιπροσωπείας παικτών της Γ’ Εθνικής με την ΕΠΟ και τα μέλη της Ε.Ε.. Η τηλεδιάσκεψη αυτή, θα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης.

Μια σημαντική εξέλιξη καθώς έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης οι δυο πλευρές συζήτησαν, ενώ το διαδικτυακό «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.

Ο κάθε όμιλος είχε και έναν εκπρόσωπο και σκοπός ήταν να οριοθετηθεί η έναρξη των προπονήσεων και κατ’ επέκταση να μπει ένας χρονικός ορίζοντας και για την επανέναρξη των αγώνων.

Οι εκπρόσωποι των παικτών ανά όμιλο ήταν:

1ος Νίκος Πουρτουλίδης, 2ος Στέλιος Τσουκάνης, 3ος Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, 4ος Μανώλης Αποστολίδης, 5ος Αλέξανδρος Λουκούμης, 6ος Ιωάννης Κοντοές, 7ος Στέλιος Κρητικός, 8ος Χρήστος Παλιγγίνης, 9ος Σωτήρης Τσάτσος, 10ος Τάσος Τριανταφύλλου.

 

Τι είπε ο Διακοφώτης

Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και της Επιτροπής Διοργανώσεων, μιλώντας στο neakriti.gr, ανέφερε:

«Εστάλη ένα αίτημα στην ΕΠΟ από τους παίκτες  μαζί με τον ΠΣΑΠ προκειμένου να υπάρξει μια επικοινωνία. Απ’ ότι καταλαβαίνω, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι η ΕΠΟ δεν επιθυμεί την πρόωρη διακοπή των διοργανώσεων. Βέβαια και εμείς από την πλευρά μας ουδέποτε έχουμε αναφέρει κάτι τέτοιο. Περιμένουμε βέβαια τα δεδομένα που θα προκύψουν για να μπορέσουμε να κάνουμε σχεδιασμό. Έχουμε ήδη χάσει δύο μήνες και είναι σίγουρο ότι πρωταθλήματα δεν μπορούν να γίνουν ούτε τον Ιανουάριο. Ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση που αυτό γίνει το Φεβρουάριο θα πρέπει να αλλάξουν οι προκηρύξεις για να ολοκληρωθεί με κάποιο τρόπο η σεζόν. Αυτό επίσης που θέλω να τονίσω είναι ότι θα ακολουθηθεί κοινή γραμμή για όλους. Ότι γίνει για παράδειγμα στη Βόρεια Ελλάδα που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα με την πανδημία, θα γίνει και στην Κρήτη και στα νησιά. Δεν μπορούν για παράδειγμα να αγωνίζονται οι ομάδες της Κρήτης στην Γ’ Εθνική και να μην επιτρέπεται να παίξουν στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο ισχύει και για τα πρωταθλήματα των Ενώσεων αλλά και για τα γυναικεία. Θα δούμε συνολικά το ποδόσφαιρο και όχι κατά περιοχές».

Ο κ. Διακοφώτης ο οποίος μίλησε με τους αθλητές εκ μέρους της ΕΠΟ, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του θεσμικού οργάνου τονίζοντας πώς είναι δίπλα τους αλλά και πώς θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θα πρέπει να τηρείται κατά γράμμα.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Γ’ Εθνικής απέστειλαν εκ νέου αίτημα, αυτή τη φορά προς τον κ. Αυγενάκη για τηλεδιάσκεψη και μαζί του.

Στο μεταξύ χθες, οι παίκτες, έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3858119040906439&id=100001251443539