25 C
Pýrgos
Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Γ΄ Εθνική: Καζάνι που βράζει η ΕΠΣ Ζακύνθου με την υπόθεση των δελτίων-Ένσταση της Θύελλας Πατρών

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Ένσταση κατέθεσε η Θύελλα Πατρών, για αντικανονική διεξαγωγή του παιχνιδιού στο γήπεδο Μαχαιράδου, απέναντι στο Τσιλιβή. Η ομάδα της Πάτρας, θεωρεί ότι το γήπεδο δεν είχε άδεια και ότι το Τσιλιβή δεν είχε παραχωρητήριο. Κατά τα λοιπά, η ΕΠΟ όρισε κανονικά το παιχνίδι. Μια ΕΠΟ, η οποία έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες, καθώς η υπόθεση με τα δελτία, παίρνει διαστάσεις «επιδημίας». Ήδη η ΕΠΣ Ζακύνθου, έκλεισε τα γραφεία της από χθες και ανέστειλε τα Πρωταθλήματά της.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ionianports.gr, «μετά τα τελευταία γεγονότα που υπήρξαν με τα δελτία του ΑΟ Τσιλιβή και με αποχρώσεις ενδείξεις ότι πρόβλημα δελτίων υπάρχει και σε άλλες ομάδες το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης πήρε την απόφαση να σταματήσει τα πρωταθλήματα και το κύπελλο των τοπικών κατηγοριών μέχρι νεωτέρας και να κλείσει τα γραφεία της μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση με τα παράνομα δελτία που αυτή την στιγμή δεν ξέρει κανείς τον ακριβή αριθμό αυτών.

Τόσο ο πρόεδρος  όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ είναι αποφασισμένοι να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση και να αρχίσουν από το μηδέν την Ένωση καθώς εκεί όπως όλα δείχνουν βρήκαν στην κυριολεξία τριτοκοσμικές καταστάσεις! Ανοίγοντας όλα γραφεία το μεσημέρι της Κυριακής διαπίστωσαν το μέγεθος της κατάστασης.

Ο Αντιπρόεδρος Στράτος Σουπιός ήταν αυτός που είδε ιδίοις όμμασι την αληθινή κατάσταση των εγγράφων των δελτίων που ήταν διασκορπισμένα δεξιά και αριστερά σε διαφορετικές αίθουσες! Μερικά εξ αυτών είχαν υποστεί φθορά από την υγρασία και τον χρόνο. Ο υπάλληλος της Ένωσης βρίσκεται σε δυσμενή θέση με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Ζακύνθου να προσπαθούν να “ξετυλίξουν το κουβάρι” της υπόθεσης.

Για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανόν να μεταβεί στην Αθήνα την Δευτέρα το πρωί ο Γραμματέας της ένωσης Γιάννης Βερύκιος για να έχει επαφές με τους αρμόδιους φορείς στην ΕΠΟ και να πάρει την πλήρη λίστα των δελτίων όλων των ομάδων ‘έτσι ώστε να γίνει η σωστή διασταύρωση στα γραφεία της ΕΠΣ στο Γαϊτάνι.

Επίσης υπό τον φόβο οποιοσδήποτε προβοκάτσιας το προεδρείο προσέλαβε σεκιούριτι για να φυλάνε τα γραφεία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τις επόμενες ημέρες. Οι καταστάσεις για το ζακυνθινό τοπικό ποδόσφαιρο είναι πρωτόγνωρες στα χρονικά και οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ζακύνθου που ανέλαβαν πριν από μερικές ημέρες έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κατάσταση και προσπαθούν να ξεμπλέξουν την υπόθεση.

Το κλείσιμο των γραφείων για μερικές ημέρες και παύση του ποδοσφαίρου στο νησί για μερικές ημέρες είναι αυτή την στιγμή η πιο ενδεδειγμένη κίνηση από το διοικητικό συμβούλιο. Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο ΑΟ Τσιλιβή καλείται να υπερασπιστεί την ερχόμενη Πέμπτη της κατηγορίες στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με τα πλαστά δελτία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ Ζακύνθου-Δελτίο τύπου

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα τελευταία γεγονότα με τα δελτία που αφορούν την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.  Τις ενδείξεις που υπάρχουν για περισσότερες παρατυπίες από τον υπάλληλο της Ένωσης που έχει αναλάβει εγγράφως την ευθύνη των πράξεων του στην υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή και έχοντας,  μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των ομάδων της Ένωσης αποφάσισε τα κάτωθι:

Θα ζητήσει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την άμεση καταγραφή όλων των δελτίων των ομάδων που ανήκουν στην  Ένωση, αρχής γεννωμένης από την Δευτέρα 3/2/2020 έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

Ως εκ΄ τούτου, έχοντας πλήρη επίγνωση της ήδη βεβαρυμμένης κατάστασης,  το διοικητικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του αναστέλλει μέχρι νεωτέρας την διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ένωσης και κλείνει τα γραφεία της μέχρι να ολοκληρωθεί  ο πλήρης έλεγχος και να επανέλθει η απαιτούμενη νομιμότητα και φυσικά η ηρεμία στους κόλπους του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου. Η ΕΠΣ Ζακύνθου ζητά την πλήρη κατανόηση από όλες τις ομάδες, ευελπιστώντας ότι σε λίγες ημέρες θα επέλθει η πλήρης  διαλεύκανση της υπόθεσης».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα