ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων-Αναμένεται η ΚΥΑ για τη σέντρα (upd)


Κανονικά όπως έχει αποφασιστεί και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο εμπόδιο, στις 28 Μαρτίου θα γίνει η σέντρα της Γ΄ Εθνικής. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, προκειμένου το Πρωτάθλημα να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει και να ολοκληρωθεί με το φινάλε του πρώτου γύρου.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ, αποφάσισε να επικυρώσει την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, άρα και να πάμε σε Πρωτάθλημα του ενός γύρου, στο οποίο θα μετρήσουν τα αποτελέσματα έως τώρα. Συγκεκριμένα θα παιχτεί ο πρώτος γύρος.

Από εκείκαι πέρα και με δεδομένη την ρευστή κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την άρση των περιορισμών, στην ΕΠΟ περιμένουν τη σχετική ΚΥΑ και θα πράξουν ανάλογα, χωρίς να χρειαστεί να συζητηθεί και πάλι η ημερομηνία έναρξης, αν και έχουν αρχίσει να καταγράφονται κάποιες πρώτες πιέσεις για να πάει μια βδομάδα πίσω, ακόμα κι αν επιτραπούν από αύριο οι προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, υπήρχε η άποψη μεταξύ των λοιμοξιολόγων να αρθεί ο περιορισμός για τις ομάδες των κατηγοριών των οποίων απαγορεύτηκαν οι προπονήσεις στις ομάδες.

Από λάθος το “λουκέτο” στον αθλητισμό-Ένταση στην επιτροπή