ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Νέο “στοπ” στις προπονήσεις των περιοχών στο βαθύ κόκκινο

  • 11
    Shares

Νέο λουκέτο στις προπονήσεις της Α2 μπάσκετ και της Γ΄ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, ανακοινώθηκαν από τις Κυβέρνηση και αφορούν στις περιοχές που βρίσκονται σε περιοχές στο βαθύ κόκκινο.

Αυτό δεν επηρεάζει τις προπονήσεις του Αίαντα, καθώς η Ηλεία δεν ανήκει στο βαθύ κόκκινο (ο Παμβουπρασιακός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις).

Οι δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά

“Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων. Εξαιρείται η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών 1) των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας (SL1+SL2) 2) στα πρωταθλήματα της α’ κατηγορίας ανδρών καλαθοσφαίρησης (Basketballleague) και της Α’ κατηγορίας ανδρών πετοσφαίρησης (Volleyleague Ανδρών) και μόνο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των οικείων διεθνών ομοσπονδιών. Όλα τα άλλα πρωταθλήματα αναστέλλονται για τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή των παραπάνω εξαιρέσεων είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο και πριν από κάθε αγώνα προληπτικό έλεγχο των αθλητών για covid19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια. Επιτρέπεται επίσης η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η γενική γραμματεία αθλητισμού κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κάλυψη αναγκών προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς και  Παραπολυμπιακούς αγώνες του έτους 2021”. 


  • 11
    Shares