ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: ‘Ολα δείχνουν ότι αποσύρεται ο Α.Ο. Τσιλιβή


Ήταν μια ομάδα η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον τη σεζόν που φεύγει. Αφενός για την εξαιρετική της πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφετέρου για την πολύκροτη υπόθεση με τα δελτία, η οποία έχει πάρει τον δρόμο για την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και αγνοείται η… τύχη της!

Ωστόσο ο ΑΟ Τσιλιβή, πολύ δύσκολα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Ο ΠΑΟΒ και ο Αίας, φαίνεται ότι αντί για τρεις φορές, θα επισκεφθούν δυο το όμορφο νησί της Ζακύνθου. Συμφωνα με ρεπορτάζ του ioniansports.gr, η ομάδα του Πλάνου κινείται με γνώμονα τη συμμετοχή της στο τοπικό της Ζακύνθου τη νέα σεζόν.

Το πλήγμα από το κλείσιμο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι πάρα πολύ μεγάλο στο νησί και πολύ περισσότερο στον τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβή. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, η διοίκηση της ομάδας δεν μπορεί να βρει χορηγούς για να συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο πήχης κατεβαίνει πλέον πάρα πολύ και η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική στους κόκκινους. Η νέα διοίκηση σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να φέρει πίσω αρκετούς παίκτες που είχαν αποχωρήσει πέρυσι και προσανατολίζεται το ρόστερ να μπορεί να ελεχθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη προπονητής να αναλάβει ο Σάκης Γεωργίου ένας παίκτης που είναι πλέον η σημαία της ομάδας και όπως όλα δείχνουν δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει αυτό το εγχείρημα να καθίσει δηλαδή στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος ίσως να αναλάβει και τις ακαδημίες του συλλόγου και έτσι θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο σχεδιασμός θα αρχίσει σιγά σιγά με αργά αλλά προσεχτικά βήματα, έτσι ώστε η ομάδα του Πλάνου να βρει τον βηματισμό της στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζάκυνθου“, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.