ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική (νεότερη ενημέρωση): Κανονικά η αγωνιστική της Κυριακής, πλην του ματς Αίαντα-Θύελλας


(Αρχικό κείμενο): Πέντε είναι τελικά τα κρούσματα μέσα από τα χθεσινά μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Θύελλας αντί για τρία, όπως είχαν δείξει τα πρόσφατα rapid test. Αριθμός ο οποίος σκώνει πολλή συζήτηση και χρειάζεται τώρα μετάφραση απο την ΕΠΟ το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ένα πρωτόκολλο, το οποίο σε μια παράγραφό του απαιτεί πέντε κρούσματα για να αναβληθεί το παιχνίδι, ενώ σε μια άλλη παράγραφο παρακάτω, απαιτεί άνω των πέντε κρουσμάτων. Μια ουσιώδης λεπτομέρεια και αυτή, η οποία μάλλον ξέφυγε απ’ όλους όταν γινόταν η σύνταξή του.

Και από σήμερα το πρωί, η ΕΠΟ καλείται να πάρει απόφαση για την τύχη της εξ’ αναβολής αναμέτρησης της Θύελλας με τη Ζάκυνθο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 2 Ιουνίου. Η ΕΠΟ, το πιθανότερο είναι ερμηνεύοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, να προχωρήσει σε αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης, είχαμε έκτακτη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Διοργανώσεων, προκειμένου να δουν τί μπορεί να γίνει για να αποφεχυθεί πιθανό αδιέξοδο που πάει να δημιουργηθεί.

Θύελλα: “Έχουμε μείνει χωρίς 11 παίκτες”

Τη μια μέρα τα rapid test έβγαζαν θετικά κρούσματα, την άλλη αρνητικά. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε τους εφτά παίκτες αυτούς να τους υποβάλλουμε σε μοριακό τεστ χθες, σε δημόσιο νοσοκομείο. Το αποτέλεσμα ήταν να βγουν θετικοί σήμερα οι πέντε εκ των εφτά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι με μείον έντεκα παίκτες” λέει ο Αντιπρόεδρος της Θύελλας Δημήτρης Θανόπουλος, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να διαλύεται εις τα εξ’ων συνετέθη και να κινδυνεύει να γίνει σάκκος του μποξ, δεδομένου ότι από σήμερα θα απαγορευτούν και οι προπονήσεις και σε όσους έχουν απομείνει υγιείς. Και το ερώτημα βέβαια είναι όταν οριστούν τα ματς, αν η Θύελλα θα παίξει απροπόνητη.

 

Νεότερη ενημέρωση: 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης ανάμεσα σε Θύελλα και Ζάκυνθο. Την Κυριακή, θα διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική, ωστόσο δεν θα μπορέσει να γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αίαντα και τη Θύελλα, καθώς η ομάδα της Πάτρας, για δέκα μέρες δεν μπορεί να αγωνιστεί. Η Θύελλα θα δώσει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με τη Ζάκυνθο τη μεθεπόμενη Τετάρτη. Το ερώτημα από δω και πέρα είναι πότε θα παίξει ο Αίας με τη Θύελλα και αν θα μπορέσει να γίνει κανονικά αγωνιστική τη μεθεπόμενη Κυριακή, ή αν θα αποφασιστεί να παίξει μόνο ο Αίας με τη Θύελλα και θα πάει το φινάλε του Πρωταθλήματος μια βδομάδα πίσω.

Γ΄ Εθνική: Στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων ο 9ος όμιλος αύριο