Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Γ΄ Εθνική: Πώς ανακάλυψαν στον Διαγόρα τα κρούσματα- Επιστολή της ΕΠΟ στον ΕΟΔΥ

spot_img

Στον αέρα βρίσκεται το παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον Αίαντα Γαστούνης. Και αυτό καθώς η ΕΠΟ, αφού έλαβε σήμερα γνώση σχετικά με τα τρία κρούσματα στην ομάδα του Διαγόρα, διαβίβασε το θέμα στην αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, η οποία με τη σειρά της έστειλε επιστολή στον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες και καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά για το τί μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που εντοπιστούν κρούσματα στις ομάδες, πέραν του ότι αν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων για να αναβληθεί ένα παιχνίδι (τρία και άνω), η ΕΠΟ, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για ανάλογες περιπτώσεις, απευθύνθηκε στον ΕΟΔΥ προκειμένου να λάβει οδηγίες. Κατά συνέπεια, περιμένει αύριο να λάβει σχετική απάντηση και ανάλογα να αναβάλλει το παιχνίδι ή όχι.

 

Υποβλήθηκαν σε τεστ τον Διαγόρα

Στο μεταξύ, όλοι στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, υποβλήθηκαν σε τεστ, με δικά τους έξοδα, ενώ ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, παραμένουν στις οικίες τους και έχουν αναστείλει τις προπονήσεις. Όλα ξεκίνησαν με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πραγματοποίησε τεστ επιστρέφοντας από τη Ζάκυνθο. Αφού εντοπίστηκε θετικός, αμέσως θορυβήθηκαν και οι υπόλοιποι, κυρίως όσοι είχαν κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η ομάδα του Διαγόρα είχε διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο πριν το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Άμεσα λοιπόν, υποβλήθηκαν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές σε τεστ, εκ των οποίων οι δυο βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων εντός της ομάδας στα τρία. Γεγονός το οποίο οδήγησε την ομάδα της Αχαΐας να προχωρήσει χθες σε ανακοίνωση της κατάστασης, αλλά και να στείλει σχετικές επιστολές σε ΕΟΔΥ, ΕΠΟ, ΕΠΣ Αχαΐας, Δήμο Πατρέων.

 

Λούβαρης: «Δεν έχουμε γήπεδο να παίξουμε»

Ο Πρόεδρος του Διαγόρα, Χρήστος Λούβαρης (φώτο), ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν έχει γήπεδο να αγωνιστεί, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η ΕΠΟ λάβει το «πράσινο φως» του ΕΟΔΥ για να διεξαχθεί το παιχνίδι: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, εκείνο το οποίο μετράει, είναι η υγεία όλων και το πώς θα αισθανθούν, αλλά και θα είναι ασφαλείς οι αθλητές. Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει το παιχνίδι. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Ακόμα και με οκτώ παίκτες μπορούμε να παίξουμε. Ούτε και μας ενδιαφέρει να αναβληθεί οπωσδήποτε το ματς. Δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά και είπαμε ότι δεν θέλουμε να παίξουμε. Βρεθήκαμε ξαφνικά εμπρός σε μια κατάσταση απρόσμενη. Επίσης, ακόμα και να οριστεί το παιχνίδι, δεν έχουμε γήπεδο αυτή τη στιγμή για να παίξουμε, καθώς αυτό παραμένει κλειστό».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα