Γ΄ Εθνική: “Σφυρίζει αδιάφορα” η Ζάκυνθος για την προθεσμία της ΕΠΟ-Το σύστημα “καπέλο”

spot_img

Προτεινόμενα

Χωρίς τη Ζάκυνθο θα διεξαχθεί το νέο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον όμιλο των ηλειακών ομάδων. Και αυτό καθώς στο νησί, “σφυρίζουν αδιάφορα” στο χαρτί που έστειλε η ΕΠΟ και τους ζητάει μέχρι αύριο Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Στη Ζάκυνθο, θεωρούν ότι θα αγωνιστούν κανονικά στη Σούπερ Λιγκ 2, κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή ση Γ΄ Εθνική.

Η ΕΠΟ βρίσκεται αυτή τη στιγμή εμπρός σε μια πρωτοφανή κατάσταση στα χρονικά. Υπάρχουν έξι ομάδες για τις οποίες δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Η Ξάνθη έχει πάρει παράταση επανεξέτασης για τις 5 Οκτωβρίου, η Ρόδος προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα στο διοικητικό εφετείο, τα οποία έγιναν δεκτά, η Δόξα Δράμας διεμήνυσε στη Σούπερ Λιγκ 2 να αναβάλλει την κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, κατά συνέπεια μέχρι τότε, δεν γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα κατέβουν στη Γ΄ Εθνική.

Στην ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης συζητούν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. Ορισμένα “πρακτικά μυαλά”, λένε να προχωρήσουμε σε καταρτισμό των ομίλων και όσες ομάδες έρθουν από τη Σούπερ Λιγκ 2, να φορεθούν “καπέλο” επάνω στους ήδη διαμορφωμένους ομίλους, ή ως άλλη λύση, να γίνει η κλήρωση με τις ομάδες που θα δηλώσουν και στη συνέχεια αν αυτές παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ 2, να απαλειφθούν.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα