Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο Παμβουπρασιακός στο Πρωταθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Βάρδας, υποδέχεται αύριο στις 4:30μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Μανολάδας, τον Παλληξουριακό, την έκπληξη τη πρώτης αγωνιστικής, ομάδα η οποία νίκησε με 3-1 το Τσιλιβή στην έδρα της πριν από μια βδομάδα. Η αυριανή αγωνιστική, περιλαμβάνει πέντε παιχνίδια και μια αναβολή, στο ματς Διαγόρα-Αίαντα.
Ο κορωνοϊός έχει μπει στη ζωή μας, όπως επόμενο θα είναι να μπουν στις συνήθειες των πρωταλημάτων και οι συχνές αναβολές σε παιχνίδια. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ήδη η ΕΠΟ αποφάσισε την πρώτη αναβολή στον 9ο όμιλο και είναι στο παιχνίδι του Διαγόρα Βραχνεΐκων, στον οποίο εντοπίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του θετικοί στον κορωνοϊό.
Με δεδομένο ότι ο όμιλος αποτελείται από 13 ομάδες, αύριο απομένουν να διεξαχθούν πέντε παιχνίδια, τα οποία για συγκοινωνιακούς λόγους, δεν θα ξεκινήσουν όλα την ίδια ώρα. Στο Πρωτάθλημα, κάνει πρεμιέρα και ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο οποίος την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό.Υποδέχεται στο “Παπαχαραλάμπειο”, τον Παναιγιάλειο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:
2η αγωνιστική
Κυριακή 18/10
- 16:00: Ναυπακτιακός-Παναιγιάλειος
- 15:00: Διαβολίτσι-Ζάκυνθος
- Διαγόρας Βρ.-Αίας (αναβλήθηκε)
- 16:30: ΠΑΟΒ-Παλληξουριακός
- 16:00:Αχαϊκή-Εθνικός Σκ.
- 14:45: Τσιλιβή-Πάμισος
Ρεπό η Θύελλα
Βαθμολογία
- Παλληξουριακός 3 (3-1)
- Αίας 3 (2-0)
- Εθνικός Σκ. 3 (2-1)
- Παναγιάλειος 3 (2-1)
- Διαγόρας 1 (2-2)
- Ζάκυνθος 1 (2-2)
- Θύελλα 1 (0-0)
- ΠΑΟΒ 1 (0-0)
- Ναυπακτιακός 0 (0-0)
- Διαβολίτσι 0 (1-2)
- Πάμισος 0 (1-2)
- Τσιλιβή 0 (1-3)
- Αχαϊκή 0 (0-2)