ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ/Γ΄ Εθνική: Τη Δευτέρα η συγκρότηση της Εκτελεστικής-Πάει πίσω το σενάριο της Τετάρτης


Τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα γίνει τελικά η συγκρότηση σε σώμα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αντί για την Παρασκευή όπως προέβλεπε το ρεπορτάζ. Αυτό σημαίνει πλέον ότι τα πάντα παίρνουν αναβολή για μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Και βέβαια, σε αναβολή βρίσκεται και το θέμα της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής.

Οι πληροφορίες από κύκλους της Ομοσπονδίας, είναι συγκεχυμένες και κανένας δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να μιλήσει με βεβαιότητα. Υπήρχε έντονα η αίσθηση, μια αρχική εκτίμηση, ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει με τα εξ’ αναβολής παιχνίδια.

Νεότερες άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι δεν θα μπορέσει τελικά να διεξαχθεί κανένα παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη, αλλά θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα κανονικά, με την επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 11 Απριλίου.

Είναι φανερό, ότι αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι έχουμε μια νέα διοίκηση στην ΕΠΟ, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες είναι έντονες και η κατάσταση είναι ρευστή, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να αρχίσει να επιστρέφει η Ομοσπονδία σε ρυθμούς κανονικότητας.