ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Εθνική: Τη Δευτέρα τελειώνει η αγωνία του Πανηλειακού-Αποκάλυψη Γιαρένη


Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, έγινε γνωστό ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις σχετικά με τις ομάδες που υποβιβάζονται από τη Γ΄ Εθνική.

Όπως έχουν γράψει ξανά, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις προτάσεις. Η μια είναι να υποβιβαστούν όλες οι ομάδες από τη 10η θέση και κάτω, με μια παραλλαγή, που έχει να κάνει με την πρόβλεψη να υποβιβαστούν όσες έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά. Η πρόταση αυτή, με το δεύτερο σκέλος της ειδικότερα, είναι και η επικρατέστερη. Η άλλη πρόταση, είναι αυτή που λέει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Και είναι αυτή την οποία περιμένει ο Πανηλειακός, προκειμένου να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΣΑΝΑ, το οποίο αποκάλυψε τα σχέδια της ΕΠΟ:

“Την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου συνεδριάζει η εκτελεστική της ΕΠΟ όπου θα παρθεί απόφαση για τις ομάδες που θα υποβιβάσουν από τη Γ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα…

Με την κοινοποίηση της απόφασης από την ΕΠΟ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η ΕΠΣΑΝΑ θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις για τα πρωταθλήματα της.

Δημήτρης Γιαρένης πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ”.