Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

Γ΄ Εθνική: Το μόνιμο «παράπονο» του Βασίλη Ξανθόπουλου

spot_img

Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι ολόκληρης της σεζόν δίνει την Κυριακή ο Παμβουπρασιακός. Αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο, τον τοπικό Παναγρινιακό, μια ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται για την πολύ σφιχτή της μεσοαμυντική παρουσία, μια ομάδα όμως η οποία δυσκολεύεται στο γκολ.

Βέβαια στα δυο τελευταία παιχνίδια, το συγκρότημα του Βασίλη Ξανθόπουλου σημείωσε πέντε γκολ, δείχνοντας ότι ανεβαίνει τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά. Και γίνεται ένας άκρως επικίνδυνος αντίπαλος των ηλειακών ομάδων. Ο Παναγρινιακός, μια ομάδα η οποία διαθέτει ένα γήπεδο με έναν εξαιρετικό συνθετικό χλοοτάπητα, ήταν ο μεγάλος άτυχος της κλήρωσης. Να παίζει διαρκώς με τις ομάδες οι οποίες προέρχονται από ρεπό. «Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο, δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει», λέει. Ο Πανγρινιακός, έχει δώσει τα 12 από τα 15 έως τώρα παιχνίδια του, με ομάδες οι οποίες την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό. Έτσι θα συμβεί και την Κυριακή, έτσι θα συμβεί στα έξι από τα εφτά ματς που έχει ακόμα να δώσει η ομάδα του. Βεβαίως αυτό το γεγονός, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Αυτά συμβαίνουν όταν μιλάμε για Πρωτάθλημα των 13 ομάδων. Ο Παναγρινιακός, έπαιξε Σάββατο με την Αναγέννηση Άρτας και Τετάρτη στο Καναλάκι με τον Αχέροντα. Ο Παμουπρασιακός, χθες Τετάρτη είχε ρεπό, κατά συνέπεια, θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο το γεγονός αυτό και να μπει στο ματς για τη νίκη, η οποία όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή τα δεδομένα για την ομάδα της Βάρδας, αποτελεί «μονόδρομο».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα