Πέρασε ένας χρόνος από τότε που το γήπεδο Σαβαλίων επλήγη από τον ανεμοστρόβιλο. Κάπου τόσος καιρός έχει περάσει, και από τότε που οι ιθύνοντες της ομάδας έλαβαν υποσχέσεις από θεσμικούς φορείς, για αποκατάσταση των ζημιών.
Από τότε, φαίνεται ότι όχι απλά το γήπεδο δεν έχει αποδυτήρια και γραφεία, αλλά το κατεστραμμένο λυόμενο που φιλοξενούσε αυτά, δεν έχει καν αποσυρθεί. Η αβελτηρία αυτή, έκανε και τον σύλλογο να προχωρήσει πριν λίγο σε μια «επετειακή» ανακοίνωση, για να θυμίσει την περσινή καταστροφή, αλλά και τα λόγια, τα οποία παρέμειναν λόγια, για στήριξη και αποκατάσταση του προβλήματος.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σαβαλίων, η οποία συνοδεύεται και από δυο φωτογραφίες:
«Ένα χρόνο μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου και την καταστροφή των αποδυτηρίων μας. Ο κατεστραμμένος οικίσκος στην ίδια θέση δεν έχει απομακρυνθεί και δεν έχει δοθεί λύση για νέα αποδυτήρια. Σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουμε, σε ποιο Δήμο, σε ποιο Νομό, σε ποιο Κράτος ανήκουμε;;; Ξεχασμένοι από όλους.
Τα Σαβάλια όμως δεν ξεχνούν!».