ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαβριηλίδης: «Να ερωτηθούν οι ομάδες στα τοπικά να παρθεί απόφαση»


Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο metrosport.gr ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας. Μίλησε μεταξύ άλλων για τη Γ΄ Εθνική, για το Μητρώο, αλλά και για τον χειρισμό που πρέπει να γίνει σε σχέση με τα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Πιο συγκεκριμένα, για το Μητρώο δήλωσε:

«Το μητρώο προϋπήρχε. Αν ήθελαν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα θα μπορούσαν να το κάνουν με μια πιο απλή διαδικασία και όχι τόσο χρονοβόρα. Εμείς σε σύνολο 30 σωματείων έχουμε τρία αλλά υπάρχουν και πολλά που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να μπουν στο μητρώο».

Για τα τοπικά:

«Στον χώρο μας έχουμε πολλούς φοιτητές που έχουν φύγει και από την άλλη ομάδες που προετοιμάστηκαν για να ανεβούν. Τι θα γίνει θα πάει η χρονιά στράφι; Δεν ξέρω. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα ρωτηθούν οι Ενώσεις τι άποψη έχουν αν θα ξεκινήσουμε ή όχι. Εγώ θα καλέσω τα σωματεία και θα παρθεί η απόφαση. Οι ομάδες που είναι προς την κορυφή θέλουν να ξεκινήσουμε και αυτές που είναι πιο χαμηλά δεν θέλουν».

Τι θα γίνει αν δεν αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα;

«Δεν είναι σωστό να ζητήσουμε από τις ομάδες να ξαναπληρώσουν από τη στιγμή που δεν παίξαμε.

Σε ερώτηση για τις Ενώσεις είπε:

«δεν έχουν έσοδα καθώς έχουν νεκρώσει τα πάντα, ούτε από χορηγούς ούτε από πουθενά».

Για τη Γ’ Εθνική:

«Έχω την πληροφορία ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι ξεκινάει ξανά η Γ’ Εθνική, αλλά πάντα έχουμε τον φόβο των κρουσμάτων και των λοιμωξιολόγων».

Για τα τεστ επισήμανε:

«Όταν παρθεί η απόφαση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των τεστ, ότι θα τα καλύψουν οι Περιφέρειες ή οι Δήμοι».