ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλάνης: «Του είπα, δεν είναι ντροπή στη λάσπη να σπρώξεις τη μπάλα στα δίχτυα με τον μύτο»

  • 56
    Shares

Θέση για τα όσα συνέβησαν με τον Νίκο Μηλαδόπουλο και τα όσα του καταλόγισε ο ποδοσφαιριστής, πήρε ο τεχνικός της Δόξας Αλέξης Γαλάνης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο ilia.news.

Ο Αλέξης Γαλάνης ανέφερε: «Δεν έχω facebook, ή κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μου αρέσουν. Ως εκ τούτου δεν επικοινωνώ μέσα από εκεί. Ειδικά αν έχω κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες μου, φροντίζω να το λύσω μέσα στα αποδυτήρια σε τετ-α-τετ με τους ίδιους.

Ως προς το θέμα μας, έχω να πω το εξής. Δεν προσέβαλλα ποτέ τον Νίκο Μηλαδόπουλο και επικαλούμαι τη μαρτυρία των ποδοσφαιριστών μου. Όταν κλήθηκε στο Δ.Σ. και του ζητήθηκε να αναφέρει πότε και με ποιο τρόπο τον προσέβαλλα, δεν έδωσε καμία απάντηση. Δεν αναφέρθηκε σε καμία περίπτωση.

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν μετά το παιχνίδι της Κυριακής, στη λήξη του παιχνιδιού, του είπα ότι δεν είναι ντροπή στη λάσπη να σπρώξει τη μπάλα με τον μύτο στα δίχτυα. Δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί προσβολή. Είναι μια συμβουλή, παραίνεση. Δεν νομίζω ότι είναι ο συγκεκριμένος παίκτης ένας φτασμένος ποδοσφαιριστής για να μην δέχεται οδηγίες και παραινέσεις. Αλλά και ένας φτασμένος ποδοσφαιριστής νομίζω ότι πάλι θα έπρεπε να δέχεται παραινέσεις και οδηγίες από τον προπονητή του. Μιλάμε για μια ομάδα η οποία κάνει επιπόλαια λάθη στην επίθεση, πράγμα το οποίο στοιχίζει με απώλειες βαθμών. Δεν αναφέρομαι σε έναν προσωπικά, αλλά συνολικά και οι επισημάνσεις που γίνονται σε κάθε παίκτη, δεν στοχεύουν να τον προσβάλλουν, αλλά να λειτουργήσει όπως πρέπει μέσα στην ομάδα».


  • 56
    Shares