Γαστούνη: Φιλανθρωπικός αγώνας οικονομικής ενίσχυσης για τον 16χρονο Γιώργο

Φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό, θα λάβει χώρα στη Γαστούνη την ερχόμενη Τετάρτη στις 4 Οκτωβρίου. Θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε μια ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την Ηλεία και την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και θα έχει τιμή εισόδου 5€. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το παιχνίδι διεξάγεται υπό την αιγίδα του Αίαντα Γαστούνης.

Ειδικότερα, το φιλανθρωπικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του 16χρονου Γιώργου Καλαρύτη, ενός παιδιού που πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που προσβάλλει τα ζωτικά του όργανα.

Τα ιατρικά έξοδα είναι υπέρογκα και όπως αναφέρει ο πατέρας του 16χρονου Γιώργου, Μιχάλης Καλαρύτης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αίαντα Γαστούνης και μέχρι πρότινος προπονητής, ο Γιώργος διαγνώστηκε το 2006 ότι πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Γιάκομπσεν που προσβάλλει τα ζωτικά του όργανα και στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο παιδί με αυτό το σύνδρομο, ενώ οι γιατροί δεν ξέρουν κάτι και δεν έχουν τις γνώσεις για το συγκεκριμένο Σύνδρομο και ενημερώνονται τηλεφωνικά με συναδέλφους από το εξωτερικό.

Ακόμα, ο κ. Καλαρύτης, τόνισε πως κάθε δύο τρεις μήνες ο Γιώργος υποβάλλεται σε μαγνητικές στον εγκέφαλο και τώρα υπάρχει πρόβλημα στο συκώτι, στη καρδιά, ενώ προέκυψε και διαβήτης καθώς και πρόβλημα με το αίμα.

Τέλος, ο κ. Καλαρύτης, υπογράμμισε πως τα έξοδα είναι πάρα πολλά και προκύπτουν συνεχώς προβλήματα, ενώ επεσήμανε πως η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί το πρόβλημα είναι στο DNA και δεν υπάρχει θεραπεία και μοναδικός στόχος είναι να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του μικρού Γιώργου και να κρατηθεί στη ζωή.

  1 comment for “Γαστούνη: Φιλανθρωπικός αγώνας οικονομικής ενίσχυσης για τον 16χρονο Γιώργο

  1. Γιώργος Γ
    28 Σεπτεμβρίου 2017 at 7:22 ΜΜ

    Ένας λογαριασμός τραπέζης θα ήταν καλό να δημοσιευθεί για όσους δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο λόγω απόστασης και υποχρεώσεων….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.