Γεγονός οι πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις για καταρράκτη στο Νοσοκομείο Πύργου!

spot_img

Προτεινόμενα

Οι πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις για καταρράκτη έγιναν  το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Πύργου, μετά την απαραίτητη οργάνωση της Οφθαλμολογικής Κλινικής.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, το σημαντικό αυτό εγχείρημα επετεύχθη, έπειτα από συνεχείς προσπάθειες που έγιναν από το καλοκαίρι του 2017.

Ακόμα ο κ. Διαμαντόπουλος επεσήμανε ότι μετά τη λειτουργία της Κλινικής, θα περιοριστούν σε σημαντικό βαθμό οι μετακινήσεις των ασθενών  σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαίας , αλλά και των Αθηνών.

Εξάλλου   διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αβραάμ Κωστόπουλος , υπογράμμισε πως η βούληση του διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, η προσέλευση του εξειδικευμένου χειρούργου και η προσωπική του προσπάθεια, συνετέλεσαν στο να επιτευχθεί το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

Επίσης ο χειρουργός οφθαλμίατρος  Νικόλαος Τσούλος αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για αυτή την προσπάθεια,  ανέφερε ότι  διεκπεραιώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι πρώτες χειρουργικές οφθαλμολογικές επεμβάσεις καταρράκτη με τη μέθοδο της φακοτριψίας.

Ο κ. Τσούλος θα βρίσκεται  κάθε Τετάρτη  στο Νοσοκομείο Πύργου, προκειμένου να διεκπεραιώνει χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη, ενώ εν συνεχεία  θα να προγραμματίζονται επεμβάσεις σε νέους ασθενείς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα