Γενική Συνέλευση Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου για την ενίσχυση του προσωπικού ασφαλείας

spot_img

Προτεινόμενα

Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, πραγματοποιήθηκε, με το θέμα της συζήτησης να είναι η ανάγκη για αύξηση του προσωπικού ασφαλείας στο Νοσοκομείο Πύργου, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται χωρίς φόβο και απρόσκοπτα, καθώς επίσης συζητήθηκε και  το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μονάδα Εφραγμάτων,  όταν ένας ασθενής επιτέθηκε στην νοσηλεύτρια.

Ακόμα, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, με επιστολή τους προς τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας κάνει γνωστό πως οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου δεν μπορούν να εργάζονται με τα γνωστά προβλήματα έλλειψης προσωπικού και κάτω από δύσκολές συνθήκες και να δέχονται επιθέσεις από ασθενείς χωρίς λόγο και αφορμή.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, κ. Κώστας Μαχαίρας, καταδικάζει  κάθε περιστατικό βίας εις βάρος γιατρών και νοσηλευτών και ζητά από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό φύλαξης ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοιου είδους περιστατικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα