Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: «Ευχαριστήριο δωρεάς» – «Απάντηση σε δημοσιεύματα»

spot_img

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Δήμαρχο του δήμου Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο που με άμεσες και γρήγορες ενέργειές του, επίλυσε το πρόβλημα φιλοξενίας 8 ατόμων από τη μη κυβερνητική οργάνωση «Γάλλους Φαρμακοποιούς». Η συγκεκριμένη ομάδα έχει κάνει πλήθος δωρεών και προτίθεται να συνεχίσει τη βοήθεια προς τις δομές Υγείας του Νομού Ηλείας και ειδικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο για «Αποκάλυψη βόμβα:……» που δημοσιοποιήθηκε με φωτογραφίες του υπηρεσιακού οχήματος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, σας ενημερώνω τα εξής:

  • Υπήρχε εντολή μετακίνησης του υπηρεσιακού οχήματος για δουλειά της υπηρεσίας. Η συγκεκριμένη δουλειά είχε να κάνει με αποδοχή δωρεάς προς όλους τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, λόγω των εορτών του Πάσχα. Η ανωνυμία του δωρητή πρέπει να κρατηθεί.
  • Πριν από κάθε δημοσίευμα με πολλά ανοικτά ερωτήματα καλό θα ήταν να ερωτάται ή τουλάχιστον να υπάρχει μία ενημέρωση για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
  • Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια πολιτών, οργανώσεων και δράσεων υποστήριξης και δωρεών. Υπάρχουν ήδη δράσεις τον Μάιο και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας του Νοσοκομείου.
  • Θα παρακαλέσουμε τους υποψήφιους Δημάρχους και πολιτευτές στο Δήμο Ήλιδας να έχουν ως επίκεντρο το θέμα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με θετικές και ρεαλιστικές προτάσεις και όχι με αρνητικές και επιπόλαιες αναλύσεις, που μόνο κακό κάνουν στη γενική προσπάθεια για την ανάπτυξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Ο Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ιωάννης Χουζούρης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα