ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γενικό κάλεσμα τους φιλάθλους της Αμαλιάδας: «Πάμε μαζί, πάμε ψηλά»

  • 15
    Shares

«Ξεσηκωμός» επικρατεί στην Αμαλιάδα ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας. Η ανερχόμενη δύναμη του ηλειακού μπάσκετ, είναι έτοιμη για… απογείωση στη μεγαλύτερη κατηγορία και μαζί, ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας, ο οποίος έχει δείξει ότι από την πρώτη στιγμή αγκαλιάζει μια ομάδα η οποία χαρίζει ένα όραμα και μια προοπτική για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου, καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο επικείμενο ηλειακό ντέρμπι, στο οποίο με νίκη η Αμαλιάδα θα κατακτήσει ουσιαστικά την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ:

«Φίλες & Φίλοι ..
Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο έχει καταφέρει να πετύχει 21 νίκες σε 21 αγώνες .
Σε αυτή την προσπάθεια δεν έλειψε κανείς .Αθλητές , προπονητές , διοίκηση, απλός κόσμος , φίλαθλοι , χορηγοί όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φθάσουμε μέχρι εδώ !
Φίλες και φίλοι η ομάδα μας χρειάζεται μια νίκη στα τελευταία πάντα παιχνίδια για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο .
Την Τετάρτη στις 18:00 με αντίπαλο το φίλο σωματείο του Σ.Ε.Φ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ που μας χάρισε απλόχερα την φιλόξενια του στον πρώτο γύρο ,θέλουμε τη νίκη άνοδο και σας θέλουμε όλους δίπλα μας !
Χειροκροτούμε την ομάδα μας για σαράντα λεπτά και της δίνουμε την βοηθεία μας για την τελική νίκη .
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ !!
Πάμε μαζί Πάμε ψηλά…».


  • 15
    Shares