Γενικό κάλεσμα τους φιλάθλους της Αμαλιάδας: «Πάμε μαζί, πάμε ψηλά»

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

«Ξεσηκωμός» επικρατεί στην Αμαλιάδα ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας. Η ανερχόμενη δύναμη του ηλειακού μπάσκετ, είναι έτοιμη για… απογείωση στη μεγαλύτερη κατηγορία και μαζί, ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας, ο οποίος έχει δείξει ότι από την πρώτη στιγμή αγκαλιάζει μια ομάδα η οποία χαρίζει ένα όραμα και μια προοπτική για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου, καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο επικείμενο ηλειακό ντέρμπι, στο οποίο με νίκη η Αμαλιάδα θα κατακτήσει ουσιαστικά την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ:

«Φίλες & Φίλοι ..
Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο έχει καταφέρει να πετύχει 21 νίκες σε 21 αγώνες .
Σε αυτή την προσπάθεια δεν έλειψε κανείς .Αθλητές , προπονητές , διοίκηση, απλός κόσμος , φίλαθλοι , χορηγοί όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φθάσουμε μέχρι εδώ !
Φίλες και φίλοι η ομάδα μας χρειάζεται μια νίκη στα τελευταία πάντα παιχνίδια για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο .
Την Τετάρτη στις 18:00 με αντίπαλο το φίλο σωματείο του Σ.Ε.Φ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ που μας χάρισε απλόχερα την φιλόξενια του στον πρώτο γύρο ,θέλουμε τη νίκη άνοδο και σας θέλουμε όλους δίπλα μας !
Χειροκροτούμε την ομάδα μας για σαράντα λεπτά και της δίνουμε την βοηθεία μας για την τελική νίκη .
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ !!
Πάμε μαζί Πάμε ψηλά…».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα