«Γεννητούρια» και πάλι στο νοσοκομείο Αμαλιάδας !

Νεαρή Ρομά ετοιμόγεννη, αρχικά παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, αφού διαπληκτίστηκε με τον προσωπικό στα εξωτερικά ιατρεία υπέγραψε και αποχώρησε με δική της ευθύνη και έπειτα ετοιμόγεννη η Ρομά κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας στα εξωτερικά ιατρεία της μαιευτικής, εκεί βρισκόντουσαν δύο μαίες που είχαν βάρδια και ουσιαστικά λειτουργούν το ιατρείο σε καθημερινή βάση ενώ στο νοσοκομείο βρισκόταν για να κάνει εξωτερικό ιατρείο και μία γυναικολόγος.

Όταν έφτασε η 22χρονη και οι μαίες διαπίστωσαν ότι είναι έτοιμη να γεννήσει, αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν τη διαδικασία του τοκετού στο χώρο του εξωτερικού ιατρείου.

Η 23χρονη μετά από τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το πρώτο παιδί της. Το νεογέννητο και τη μητέρα τη φρόντισαν οι Μαίες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου για να νοσηλευτούν στην Μαιευτική κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και έχει κλείσει η Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Αμαλιάδας από τον Αύγουστο του 2015, τα εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν κανονικά και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις Μαίες για να στηρίξουν τις γυναίκες της Αμαλιάδας και του Κάμπου, ενώ μερικές φορές την εβδομάδα μεταβαίνει και γυναικολόγος από το νοσοκομείο του πύργου για περαιτέρω εξετάσεις σε ασθενείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.