ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Γιάννης Αθανασόπουλος: «Στα πέντε χρόνια της θητείας, άλλαξαν όψη οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας»

  • 103
    Shares

Η Δημοτική Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Ήλιδας λειτουργεί από το 2014 με βάση την αρχή ότι «κάθε σχολική μονάδα είναι ένας πολυδιάστατος αυτόνομος εκπαιδευτικός οργανισμός με μαθητές, εκπαιδευτικούς, και λοιπό προσωπικό, οι οποίοι με τη συμβολή υλικών μέσων και πόρων, βοηθούν στην επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος».

Ως εκ τούτου, οι Σχολικές Επιτροπές λειτουργούν όχι ως απλοί διαχειριστές των οικονομικών πόρων, αλλά ως συνεργάτες και συντονιστές του έργου τους.

Στα πέντε προηγούμενα χρόνια:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ με σύνεση και το τελευταίο ευρώ που είχαμε στη διάθεσή μας.

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ σε σημαντικά έργα συντήρησης, με ελαιοχρωματισμούς σχολείων, μονώσεις, κατασκευή περιφράξεων, τοποθέτηση συναγερμών, αντικατάσταση υαλοπινάκων, επισκευή γηπέδων, με τις εργασίες να ανατίθενται  σε επαγγελματίες της περιοχής μας.

ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ με επιπλέον χρηματοδοτήσεις σε έκτακτα αιτήματα σχολείων και συλλόγων γονέων, για κατασκευή στάσεων λεωφορείων και στεγάστρων μαθητών, κατασκευές, προσθήκες  και χρωματισμούς σε παγκάκια ή σε σκηνές στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων σχολείων, καθαρισμούς ή απολυμάνσεις προαυλίων και κτηρίων, καλλωπισμούς με κοπή δέντρων και φυτών και τοποθέτηση γκαζόν κ.α..

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ με κονδύλια του Δήμου ένα πρότυπο θερμοκηπίου 8.000 ευρώ στο 2ο ΕΠΑΛ, προκειμένου οι μαθητές του τμήματος γεωπονίας να έρχονται κοντά στο αντικείμενο της εκπαίδευσής τους.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ και πετύχαμε την ενίσχυση των σχολικών μονάδων με δεκάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εκτυπωτές, προκειμένου να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών

ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ όπου και όταν χρειάστηκε επιπλέον οικονομική ενίσχυση για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, κυρίως σε σχολεία με μεγάλες καταναλώσεις.

ΚΑΛΥΨΑΜΕ πληρωμές χρεών παρελθόντων ετών σε ΟΤΕ και ΔΕΗ για σχολικές μονάδες που έχουν κλείσει στο παρελθόν και κανείς δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις.

ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ με πρωτοβουλία του Δήμου, τη δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στην πόλη μας και αναβάθμιση υπαρχουσών δομών όπως το Δημόσιο ΙΕΚ.

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, καθώς με συχνή επικοινωνία και πολλές επισκέψεις στα σχολεία του Δήμου λύσαμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν!

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ!!!

ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμαλιάδα ως μέλος αγροτικής οικογένειας με τρία παιδιά. Ολοκλήρωσα τη σχολική μου εκπαίδευση στην πόλη μου και εν συνεχεία φοίτησα στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών «Αναστασιάδη» της Αθήνας.

Από νεαρή ηλικία, όμως, αποφάσισα να ασχοληθώ με την οικογενειακή μας ενασχόληση πάνω στο αγροτικό τομέα, διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών μας και στην Αμπελουργία.

Τα τελευταία 35 χρόνια διατηρώ από κοινού με τον αδελφό μου Γιώργο Αθανασόπουλο, επιχείρηση με φυτώρια αμπελουργίας.

Από το 2014 οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο Ήλιδας με τα ον συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου. Από τότε έχω αναλάβει καθήκοντα προέδρου στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.

Είμαι παντρεμένος με την Κάτια Μαυραδά και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά που είναι και τα δύο γιατροί σήμερα, τον Δημήτρη και την Μαργαρίτα.

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ:

«Συνδημότισσες και συνδημότες,

Αποφάσισα να ζητήσω και πάλι την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, διότι το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να το συνεχίσουμε!!!

Το 2014 φέραμε νέα πνοή στον δήμο μας και δημιουργήσαμε έναν δήμο ανοιχτό σε όλους τους δημότες!!!

Ως Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή επιτελέσαμε μεγάλο έργο, δημιουργώντας για τα παιδιά μας σύγχρονες συνθήκες και στα σχολεία μας δεδομένα κανονικότητας.

Για το λόγο αυτό, με βλέμμα καθαρό και κοιτώντας σας στα μάτια, ζήτω και πάλι την ψήφο σας!!!

Πάντα στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, συμμετέχοντας στον δημοτικό συνδυασμό «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ»!»


  • 103
    Shares