ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: «Θέλουμε Αίαντα δυνατό και ανταγωνιστικό και στη Γ΄ Εθνική»

  • 168
    Shares

Απολογισμό της σεζόν, μέσα από μια γραπτή του δήλωση, έκανε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, χρηματοδότης του Αίαντα, μέλος του Δ.Σ., αλλά και ένας άνθρωπος, μεταξύ των πρωτεργατών της προσπάθειας οικοδόμησης μιας ομάδας ισχυρής και ανταγωνιστικής,  η οποία θα στόχευε στην κορυφή. Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μπορεί να αποχώρησε από την προεδρία, ωστόσο παρέμεινε κοντά στην ομάδα. Όπως τουλάχιστον αναφέρει μέσα από τη δήλωσή του, ενδιαφέρεται για έναν ισχυρό Αίαντα και στη Γ΄ Εθνική.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ανέφερε:

«Είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, η οποία για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Γ’ Εθνική και θα κάνει χαρούμενη όλη την περιοχή της Γαστούνης που εκπροσωπούμε. Ο στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν ο Αίας να κάνει πρωταθλητισμό και αυτό φάνηκε και από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, οι οποίοι είχαν αρκετές αγωνιστικές παραστάσεις στα πρωταθλήματα της Ηλείας και όχι μόνο.

Αν και λόγω των γεγονότων με την πανδημία του Κορωναϊού, κατακτάμε ουσιαστικά το πρωτάθλημα με έναν τρόπο που ούτε εμάς μας αξίζει, αλλά ούτε και τον θέλαμε κιόλας, θεωρώ ότι και πάλι στο τέλος εμείς θα πανηγυρίζαμε την κατάκτηση του τροπαίου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Όλη η ανθρωπότητα με την πανδημία πέρασε δύσκολες στιγμές και συνεχίζει να περνάει. Άνθρωποι θα χάσουν πιθανότατα τις δουλειές τους, επιχειρήσεις δεν θα ξανανοίξουν, με τον φόβο ένα νέο κύμα να πλήξει και πάλι την ανθρωπότητα από τον Σεπτέμβριο.

Όπως καταλαβαίνετε το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μετά από όλα αυτά και αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, ώστε να κάνουμε και εμείς ανάλογα τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό για την νέα χρονιά, αφού θέλουμε και πάλι τον Αίαντα δυνατό και ανταγωνιστικό, στην Γ’ Εθνική που θα κληθούμε πλέον να αγωνιστούμε.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές. Στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος ήταν κοντά της ολόκληρη τη σεζόν. Όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε όλες τις διεκδικήτριες ομάδες του πρωταθλήματος. Υπήρχαν ιστορικές και αξιόλογες ομάδες όπως η Δόξα Νέας Μανωλάδας, ο Ξενοφών Κρεστένων και η Νίκη Τραγανού, οι οποίες κυνήγησαν και αυτές το πρωτάθλημα. Η ποιότητα των αντιπάλων, δίνει μεγαλύτερη αξία στον νικητή. Και για αυτό πιστεύω ότι ο Αίας Γαστούνης άξιζε το πρωτάθλημα. Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάνω από όλα υγεία!!».


  • 168
    Shares