ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Γιάννης Λέντζας: «Ας έρθει ο κ. Ναμπίλ Μοράντ να βρούμε τα δύο εκατομμύρια μαζί» (βίντεο)


Τα… δύο εκατομμύρια που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή στα ταμεία του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ψάχνει ακόμα, έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας!

«Προσκαλώ τον κ. Ναμπίλ Μοράντ να μου αποδείξει ότι υπάρχουν σε χρήμα προς χρήση, και το λέω με βάση τα στοιχεία που έχουμε από το 2016 γιατί έχουν σταματήσει οι έλεγχοι των ορκωτών λογιστών στο 2016. Εκκρεμεί το 2017 και μετά θα πάμε στο 2018» είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και συνέχισε: «Από τα 2 εκατομμύρια που ισχυρίζεται ότι άφησε ο κ. Μοράντ το 1,5 εκατομμύριο είναι δεσμευμένο σε έργα ειδικού σκοπού που δεν μπορείς να ακουμπήσεις (π.χ. ΕΣΠΑ), οι άλλες 500 χιλιάδες είναι δεσμευμένες σε δικαστική διαμάχη και όσο περνάει ο καιρός έρχονται και άλλα πολλά.

Από τότε που έλεγα ότι δεν υπάρχει μαντήλι, τώρα θα πω ότι δεν υπάρχει… ούτε ίνα γιατί το μαντήλι είναι πολυτέλεια. Από εκεί και πέρα ας έρθει ο κ. Μοράντ με χαρτιά, γιατί το ίδιο μου έλεγε και για τον βιολογικό της Βάρδας και για άλλα, να μου αποδείξει ότι αυτά τα δύο εκατομμύρια υπάρχουν και μπορούμε να τα διαθέσουμε».