ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Γιάννης Λέντζας: «Δεν πρόκειται να δώσουμε τον Σύνδεσμο Ηρακλή σε κάποιους…» (βίντεο)


Γιάννης Λέντζας: «Δεν πρόκειται να δώσουμε τον Σύνδεσμο Ηρακλή σε κάποιους που δεν έχουν εμφανιστεί καθόλου τα τελευταία δύο χρόνια».

Για τα «εμπόδια» που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στην λειτουργία του ο σύνδεσμος «Ηρακλής» ρωτήθηκε και σήμερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μεγάλου έργου των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

Ο κ. Λέντζας απάντησε: «Υπάρχουν αυτά τα δικαστικά τα οποία έχουν ταλαιπωρήσει τον «Ηρακλή». Έχω ξαναπεί ότι η Δημοτική Αρχή με εμένα δήμαρχο, με πρόεδρο του «Ηρακλή» τον κ. Χατζή, αλλά και όλη η Δημοτική Αρχή προασπίζουμε τα συμφέροντα του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Δεν πρόκειται μέχρι την τελευταία στιγμή να δώσουμε τον Σύνδεσμο «Ηρακλή» σε κάποιους οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί καθόλου τα τελευταία δύο χρόνια.

Ξαναλέω και πάλι για να το ξεκαθαρίζω, εμείς τα δύο μέλη που έπρεπε, τα έχουμε τοποθετήσει. Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν την αντιπολίτευση και τον όμορο δήμο.

Αν θελήσουν να παραβρεθούν στα συμβούλια με μεγάλη χαρά τους περιμένουμε.

Τώρα, αν βρεθούν από τον δικό μας δήμο πρόθυμοι και εφιάλτες αυτό θα το δείξει η πορεία και ο χρόνος. Δεν μπορώ όμως να μιλώ για οποιαδήποτε άλλη παράταξη πλην της δικιάς μας».