Γιάννης Σιούλας: Ο παίκτης «σημαία» του Αστέρα-«Υπόσχομαι στους φιλάθλους ότι θα επιστρέψουμε»

spot_img

Προτεινόμενα

Σε αυτή την από κάθε άποψη καταστροφική σεζόν του Αστέρα Αμαλιάδας, πηγάζουν και πολλά θετικά στοιχεία. Όπως για παράδειγμα η προώθηση κάποιων νέων παιδιών στην ομάδα. Υπάρχει ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος τιμά τη φανέλα και παρά τις μεγάλες δυσκολίες, ουδέποτε σκέφτηκε να εγκαταλείψει, συνεχίζοντας μέχρι τέλους. Είναι ο αρχηγός της ομάδας της Αμαλιάδας Γιάννης Σιούλας, ο οποίος το καλοκαίρι επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος και από τότε δεν σκέφτηκε ούτε μια φορά να εγκαταλείψει, έστω κι αν είχε πολλούς λόγους να το κάνει.

Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και την αδυναμία της ομάδας να ανταποκριθεί, παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας είχε αποχαιρετίσει την κατηγορία και δεν είχε στόχο, παρά το γεγονός ότι παίζει σε κάθε παιχνίδι με μικρούς παίκτες από την Ακαδημία, ο Γιάννης Σιούλας παράμεινε στην ομάδα.

Την περασμένη Κυριακή στον Πύργο, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ηγήθηκε της ομάδας σε μια άνιση «μάχη». Παρά ταύτα στάθηκε εκεί, με πολλούς φίλους της ομάδας, εδώ και καιρό, να στάζουν μέλι για τον Σιούλα και να αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα.

Ο ίδιος, θέλησε μάλιστα ανάμεσα σε όλα αυτά, να ζητήσει δημόσια «συγνώμη» εκ μέρους όλης της ομάδας σε όλους τους φιλάθλους του Αστέρα «για την πίκρα και την απογοήτευση που τους δώσαμε όλη τη σεζόν με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψουμε», σχολίασε ο αρχηγός των Βυσσινί.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα