ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Σιούλας: “Τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα της καρδιάς μου και το δεύτερο σπίτι μου”

  • 151
    Shares

Βρέθηκε στην Ηλεία πριν από αρκετά χρόνια, ερχόμενος για τον Αστέρα το 2013, αποχωρώντας από τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων. Παρά το γεγονός ότι η καταγωγή του είναι από την Αμαλιάδα , δεν είχε μέχρι τότε μείνει μόνιμα εδώ. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία έπαιξε και όπως φαίνεται, η ομάδα που τον σημάδεψε.
Είχε πει τότε, ότι θα παίξει μια σεζόν στην Ηλεία και θα φύγει. Πράγματι συμφώνησε με τον Λεονάρντο Κουράτολο, τότε Πρόεδρο του Αστέρα. Με τη μόνη διαφορά ότι ο ένας χρόνος που είχε δώσει προσθεσμία στον εαυτό του, έγινε… εφτά χρόνια! Το 2014 έφυγε από τον Αστέρα και αγωνίστηκε στον Εθνικό Απελοκάμπου, ενώ την ερχόμενη σεζόν πήγε στο Βαρθολομιό. Το 2016 πήγε στη Δόξα Νέας Μανολάδας, στη οποία έπαιξε δυο χρόνια. Πριν από δυο χρόνια, αν και είχε συμφωνήσει με τον Παμβουπρασιακό, αποφάσισε να επιστρέψει στον Αστέρα, σε ομολογουμένως δύσκολες εποχές για την ομάδα. Και παρέμεινε, ακόμα και όταν ο Αστέρας βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αδιαμαρτύρητα, ως πιστός “στρατιώτης” των Βυσσινί. Ο Γιάννης Σιούλας, ο οποίος σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών έχει αγωνιστεί με Ακράτητο, Ζοφριά (δανεικός από τον Ακράτητο) και Αστέρα για ακόμα μια φορά έβαλε πάνω απ΄όλα την αγάπη του για την ομάδα και όπως χαρακτηριστικά έλεγε, πριν ακόμα πάει να συζητήσει με τη διοίκηση το θέμα της ανανέωσής του, “μπορεί να μην γνωρίζουμε αυτά που θα πούμε, αλλά αυτό που γνωρίζουμε θα είναι η κατάληξη. Και αυτή θα είναι η ίδια. Ό,τι και να γίνει, εγώ θα συνεχίσω στον Αστέρα”.
Την επομένη της ολοκλήρωσης της συμφωνίας, ο Γιάννης Σιούλας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε:
Τρίτη συνεχόμενη σεζον στην ομάδα της καρδιάς μου και στο δεύτερο σπίτι μου, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Εύχομαι: Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε πάνω από όλα…Και ολοι μαζι να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα μπορούμε….
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

  • 151
    Shares